ΑΕΛ: Να αποδείξει την αγάπη του

Αρκετά σημαντικά ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη στο γραφείο Τύπου της ΑΕΛ, ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Πέραν του αγωνιστικού , του μετεγγραφικού σχεδιασμού και των στόχων της ομάδας, ο Κύπριος τεχνικός έστειλε σαφές μήνυμα – κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε ότι όλα αυτά που έχουν γίνει από πλευράς διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών είναι πολύ λίγα εάν δεν ενισχυθεί η ομάδα με την παρουσία του κόσμου.

«Μια γεμάτη κερκίδα στο Τσίρειο δίνει έξτρα κίνητρο στον ποδοσφαιριστή

να τα δώσει όλα στο γήπεδο», κατέληξε ο Κύπριος τεχνικός.

Είναι γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΛ αποτελεί ισχυρό όπλο για την ομάδα. Απέδειξε ότι συσπειρωμένος μπορεί να πετύχει πολλά και να προσδώσει δυναμική στην εκπλήρωση των στόχων.

Φέτος, όμως, παρουσιάζεται κάπως μουδιασμένος. Φαίνεται, ότι η απώλεια των δυο τίτλων, το πρωτάθλημα του 14’ και το κύπελλο του 15’ (από τον ΑΠΟΕΛ), επηρέασαν αρνητικά τον κόσμο της ΑΕΛ.

Παρά τα πολύ συχνά μηνύματα για στήριξη, τόσο οικονομική όσο και ηθική αλλά και την υλοποίηση του μεγάλου στόχου των τριών χιλιάδων καρτών διαρκείας, οι φίλοι της ομάδας φαίνεται να μην συγκινούνται και ιδιαίτερα.

Τουλάχιστον, αυτό φαίνεται μέσα από την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Περίπου πενήντα ημέρες μετά την κυκλοφορία τους, η διοίκηση της ΑΕΛ πώλησε 1346 κάρτες και βρίσκεται αρκετά μακριά από την εκπλήρωση του στόχου των τριών χιλιάδων (απομένουν 1654).

Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και τις δυσκολίες που περνά η διοίκηση στο οικονομικό. Οι τρεις χιλιάδες κάρτες διαρκείας είναι εφικτός στόχος για τον κόσμο της ομάδας. Φτάνει να αφήσει στην άκρη την πίκρα και να αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του προς την ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα