Το σήκωσε η Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε στο 89ο λεπτό με τον Νίκλας Μπέντνερ σε 1-1, επικράτησε 5-4 της Μπάγερν στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Μπας Ντοστ και Κέβιν ντε Μπράινε ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε με τον Άριεν Ρόμπεν από πλευράς Μπάγερν.

Το πρώτο ημίχρονο επεφύλασσε ελάχιστες συγκινήσεις, αλλά στο 42ο λεπτό ο Ντε Μπράινε έχασε κλασική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην Βόλφσμπουργκ.

Η πρώτη, ουσιαστικά, καλή στιγμή της βαυαρικής ομάδας

συνδυάστηκε με γκολ, αφού ο Ρόμπεν εκμεταλλεύθηκε μία σέντρα του Ντάγκλας Κόστα και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 50ό λεπτό.

Ο Ντίτερ Χέκινγκ προέβη και στις τρεις αλλαγές εντός 20 λεπτών, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα έριξε στη μάχη τον Αρτούρο Βιδάλ στο 74' (ντεμπούτο).

Το ματς όδευε προς το φινάλε, όταν μετά από σέντρα του Ντε Μπράινε στο 89ο λεπτό, ο Μπέντνερ ισοφάρισε με πλασέ και το έστειλε στα πέναλτι, όπου ο Κάστιλς απέκρουσε την εκτέλεση του Τσάμπι Αλόνσο και η Βόλφσμπουργκ κατέκτησε το Σούπερ Καπ με 5-4.

Βόλφσμπουργκ (4-2-3-1): Κάστιλς, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Κλόζε, Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί, Άρνολντ, Ντε Μπράινε, Καλιτζούρι (63' Σίρλε), Πέρισιτς (70' Κρούζε), Ντοστ (70' Μπέντνερ).

Μπάγερν (4-5-1): Νόιερ, Λαμ, Μπενατιά, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Μίλερ (84' Γκέτσε), Τιάγκο Αλκάνταρα (74' Βιδάλ), Ρόμπεν, Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι (72' Ραφίνια).

Keywords
Τυχαία Θέματα