ΑΕΛ: Να ανταποκριθεί και η ομάδα

Οι πιθανότητες διάκρισης μέσω πρωταθλήματος εξανεμίστηκαν μετά την ήττα από την Ανόρθωση και άπαντες στην ΑΕΛ εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Η διοίκηση φρόντισε να στείλει σαφές μήνυμα ενόψει του αυριανού επαναληπτικού απέναντι στον Εθνικό. Ξεσήκωσε και κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο Δασάκι, χαρακτηρίζοντας το παιγνίδι ως τελικό. Οι φίλοι της ΑΕΛ ανταποκρίθηκαν και αναμένεται να γεμίσουν την κερκίδα.

Η

διοίκηση και ο κόσμος φαίνεται να έκαναν το καθήκον τους και πλέον η μπάλα είναι στην ομάδα. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου και οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να παρουσιαστούν καθώς πρέπει και να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Το 1-0 του Τσιρείου καθιστά την ΑΕΛ φαβορί και το μόνο που απομένει είναι να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Εθνικός είναι δυσκοκατάβλητη ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Παράλληλα οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα πάνε και υποψιασμένοι στο Δασάκι, αφού κανείς δεν ξέχασε την πρόσφατη ήττα –έπειτα από ανατροπή- με 4-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα