ΑΕΛ: Κερδίζει αυτή και σίγουρα μειώνει

Ο στόχος της εξάδας για την ΑΕΛ μπορεί να είναι να μακρινός, αφού απομένουν πέντε αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αλλά στη Λεμεσιανή ομάδα ποτέ δεν θα τα παρατήσουν.

Η διαφορά από την 6η θέση όπου βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα είναι στους επτά βαθμούς και ακολουθούν παιχνίδια που μπορούν να αλλάξουν αρκετά.

Ακόμη και αυτή την αγωνιστική, αφού η ΑΕΛ

υποδέχεται την ΕΝΠ και η Νέα Σαλαμίνα τον Άρη.

Αν η ομάδα του Μάκη Χάβου πάρει το τρίποντο τότε σίγουρα θα είναι κερδισμένη αφού είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο η διαφορά από τις πιο πάνω ομάδες θα μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Το καλύτερο σενάριο βέβαια για την ομάδα του Ελλαδίτη τεχνικού είναι να χάσουν βαθμούς τόσο η Δόξα η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα αλλά και η Νέα Σαλαμίνα για να μπορέσει η ΑΕΛ να μειώσει τη διαφορά της.
Όπως και να έχουν τα πράγματα για να έχει ελπίδες της πρώτης εξάδας η ΑΕΛ θα πρέπει πρώτα να κερδίσει τον δικό της αγώνα. Σε μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος ψάχνει τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Ωστόσο στην ΑΕΛ έχουν μόνο μια επιλογή και αυτή είναι η νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα