ΑΕΛ: Καμπανάκι ενόψει κυπέλλου

Μπορεί η ΑΕΛ να αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ και μακριά από την πίεση του πρωταθλητισμού ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στην Αγία Νάπα μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί καμπανάκι ενόψει των αγώνων κυπέλλου.

Τα δυο δυο εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου θα πρέπει να αποτελέσουν μάθημα για τη συνέχεια και κυρίως για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου εκεί όπου τα γκολ

μετρούν διπλά.

Πάντως δεν ήταν τυχαία και η τοποθέτηση του Κύπριου τεχνικού μετά το τέλος του αγώνα με τους «πορτοκαλί». «Θα πρέπει να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τον αγώνα», τόνισε ανάμεσα σε άλλα. Πάντως η αλήθεια να λέγεται πως πάει καιρός να δούμε την ΑΕΛ να δέχεται με τόση ευκολία δυο τέρματα.

Τελευταία φορά ήταν στην ήττα από τον Εθνικό Άχνας με 4-2. Ακολούθησαν τα ντέρμπι με Απόλλων, Ανόρθωση και Ερμή στα οποία οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις των αγώνα με εξαίρεση βέβαια στο ντέρμπι με τον συμπολίτη στο οποίο δέχθηκαν και τρίτο γκολ, χάνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις. Το ίδιο έγινε τόσο με Ανόρθωση αλλά και Ερμή. Γνώρισαν την ήττα από την Κυρία με 2-1 ενώ κόντρα στους «φτεροπόδαρους» πήραν την ισοπαλία με 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα