ΑΕΛ: Η ελπίδα του «τελικού» και η προοπτική του μέλλοντος

Ποιος θα το πίστευε ότι η ΑΕΛ στην τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης του πρωταθλήματος θα διεκδικούσε είσοδο στην πρώτη εξάδα;

Με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο της μετρά τρείς διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον σε απόσταση ενός βαθμού από την εξάδα. Απομένει άλλος ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων για να κάνει την ολική ανατροπή. Να μην κερδίσει η Σαλαμίνα αύριο τον Εθνικό στο Δασάκι και αυτή να κερδίσει την Πέμπτη την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ.

Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο σενάριο.

Γενικώς, ο Πάμπος Χριστοδούλου έφερε άλλο αέρα στην ομάδα και ευελπιστούν σε πλήρη ανατροπή του σκηνικού…Ο κόσμος αγκαλιάζει και πιστεύει ξανά στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κανείς δεν θα απογοητευτεί αν δεν εξασφαλιστεί η εξάδα, αλλά σίγουρα αν τα καταφέρει θα προσδώσει στην ΑΕΛ διαφορετική δυναμική στο πλαίσιο ανοικοδόμησης της ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, αυτό έχει δηλωθεί από την στιγμή που επέστρεψε ο Πάμπος Χριστοδούλου. Να μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν. Αν έρθει και η εξάδα, καλοδεχούμενη και ασφαλώς κερδοφόρα θα είναι.

Συνεπώς, η ΑΕΛ θα έχει αύριο μάτια στο Δασάκι και αν έρθουν χαρμόσυνα νέα, τότε θα πάει σε ένα «τελικό»…

Keywords
Τυχαία Θέματα