ΑΕΛ: Ανακοινώνει την πρώτη αποστολή ο Χάβος

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνει την προετοιμασία της η ΑΕΛ ενόψει του αυριανού έκτος έδρας αγώνα με την ΕΝΠ. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ αυτές τις δυο μέρες δούλεψε αρκετά στο θέμα της ψυχολογίας των παικτών μετά και τα άσχημα αποτελέσματα και σ’ αυτήν ποντάρει ενόψει της δύσκολης εξόδου. Αγωνιστικά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά αυτές τις ημέρες ωστόσο μέρα με την ημέρα προσπαθεί να

περάσει τη δική του φιλοσοφία αλλά και τον νέο τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: AEΛ: H νίκη είναι επιτακτική

Χθες ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε τον Βαλεντίνο Σιέλη να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τον Σαμπού Μασσάμπα να μην μπορεί και πάλι να προπονηθεί. Όλοι οι υπόλοιποι επανήλθαν στους κανονικούς ρυθμούς.

Εκτός από το αυριανό (Σάββατο 20:00) παιχνίδι με την ΕΝΠ θα είναι σίγουρα οι “κιτρινισμένοι” Αϊρόσα και Φέλτσερ.

Μετά την σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας ο Μάκης Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή για το Παραλίμνι.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΝΠ-ΑΕΛ

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι αρχίζει σήμερα Παρασκευή 30/10 η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού με αντίπαλο την ΕΝΠ, που θα γίνει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο “Τάσος Μάρκου” και θα ξεκινήσει στις 20:00.
Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:
Παρασκευή (16/10): 09:00-13:00 / 15:00-19:00
Σάββατο (17/10): 09:00-13:00
Τιμές Εισιτήριων:
Κανονικό Εισιτήριο: €17
Μαθητικό Εισιτήριο: €10
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.
** Τα ταμεία στο “Τάσος Μάρκου” θα ανοίξουν στις 19:00.
** Υπενθυμίζουμε στον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ ότι συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Επίσης, γνωστοποιούμε στις χιλιάδες που έχουν ήδη κάνει εγγραφή ότι είναι έτοιμες οι κάρτες τους και μπορούν καθημερινά να τις προμηθεύονται από το AEL OFFICIAL SHOP επιδεικνύοντας την απόδειξη που τους είχε παραχωρηθεί όταν έκαναν την εγγραφή. Ευχαριστούμε όσους έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους. Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως.
** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα