The Social Media Show αυτό το Σάββατο στις 14:00 στο ΣΙΓΜΑ!

Με τον Μάρκο Κωμοδρόμο και τη Δήμητρα Μακρυγιάννη

Κοινωνικά δίκτυα και τεχνολογία παντού, στο σπίτι, στο γραφείο, στη διασκέδαση, στις διακοπές. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η εκπομπή The Social Media Show κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο στις 14:00 στο ΣΙΓΜΑ. Ο Μάρκος Κωμοδρόμος και η Δήμητρα Μακρυγιάννη είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για να σας παρασύρουν στον μοναδικό κόσμο των κοινωνικών δικτύων.

Παρέα με τον Μάρκο και τη Δήμητρα στο στούντιο θα είναι ο Μάριος

Βασιλείου και η Κρίστια Ιωάννου όπου θα μας ενημερώνουν για νέα από τα κοινωνικά δίκτυα #anynews viral videos, έξυπνες και χρήσιμες εφαρμογές #efarmogares , περίεργα gadgets #gadgetakia , top tweets/videos/status #monotop , social media tips #smtips , αγαπημένες ταινίες και πρεμιέρες #pamecinema και πολλά άλλα. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα κοινωνικά δίκτυα και τα ρεπορτάζ τις εκπομπής. Η αγαπημένη σας παρέα κοινωνικών δικτύων πιο ανανεωμένοι, πιο σύγχρονοι και με πλούσια θεματολογία έρχονται και πάλι κοντά σας με πολλούς διαγωνισμούς.

Από την περασμένη Δεύτερα ήδη ο πρώτος διαγωνισμός της εκπομπής ξεκίνησε διαδικτυακά και μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook The Social Media Show https://www.facebook.com/socialmshow/ και να δηλώσετε συμμετοχή. Μέχρι και τις 05 Δεκεμβρίου λαμβάνετε μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε το smartphone SONY XPERIA M4 Aqua μια προσφορά της ΜΤΝ.

Χορηγός της εκπομπής είναι η ΜΤΝ και επιστημονικός συνεργάτης το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

#Follow στο Twitter @socialmshow και στο Instagram socialmshow

Μην χάσετε αύριο Σάββατο την πρεμιέρα της εκπομπής στις 14:00 στο ΣΙΓΜΑ και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα ... γιατί ο κόσμος των κοινωνικών δικτύων είναι ΣΙΓΜΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα