ΑΕΛ: Αγωνία για Σαμπού, καταλήγει στην ενδεκάδα

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα προλάβει το αυριανό ματς και ακολούθως ο Χριστοφόρου θα οριστικοποιήσει τα πλάνα του.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Μασάμπα Λο Σαμπού θα κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αυριανό επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ερμή. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός προσπάθησε πολύ για να δηλώσει «παρών» αύριο και το απόγευμα θα γνωρίζει ο κ. Χριστοφόρου αν μπορεί να τον υπολογίζει στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Αν είναι ετοιμοπόλεμος θα αποτελέσει δίδυμο με τον Σιέλη στο κέντρο της άμυνας,

ενώ σε διαφορετική περίπτωση το κενό του θα κληθεί να το καλύψει ο Μεντί. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους. Όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει ο Κύπριος τεχνικός θα ξεκαθαρίσει μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε για τον αυριανό αγώνα στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ότι «ο επαναληπτικός στο Κύπελλο είναι ο μοναδικός μας στόχος για διάκριση. Μοναδικός απόντας είναι ο Λο Σάμπου και θα διαφανεί μέχρι την Τετάρτη αν θα είναι έτοιμος. Η πρόκριση θα κριθεί στο κατά πόσο θα σκοράρουμε και στο κατά πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι». Επίσης ο κ. Χριστοφόρου είπε ότι η ΑΕΛ έχασε τη θέση της στην 6άδα λόγω ατυχίας αλλά και γιατί δεν είχε την ικανότητα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε στα παιγνίδια, ότι οι ακαδημίες της ομάδας στερούνται ταλέντου, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος που ανανέωσε ο Αϊρόσα στην ομάδα.

Με γοργούς ρυθμούς, όπως άλλωστε αναμενόταν, φεύγουν τα εισιτήρια του αυριανού επαναληπτικού στο «Αμμόχωστος». Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΛ, θα εξαντληθούν και τα 1.250 εισιτήρια που έχουν οι «κίτρινοι» για την αυριανή αναμέτρηση, και οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου θα έχουν τον 12ο τους συμπαίκτη στο πλευρό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα