ΑΕΚ: «Στόχος είναι η διάκριση»

Για τον σημερινό πρώτο αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και για την περίπτωση του Γκριν μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Οι δηλώσεις:

Για τους στόχους στο κύπελλο: «Διαχρονικά οι στόχοι μας είναι να ψάξουμε τη διάκριση μέσω κυπέλλου. Είναι ένας από τους στόχους μας και ξεκινάμε σήμερα για την πρώτη πράξη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Θέλουμε τη νίκη και αν έρθει με καθαρό σκορ θα είναι καλύτερα»

Για τις απουσίες: «Απουσιάζουν οι Κάντε, Μιτύδης, Σίπο και Μοντειρό. Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα και στόχος είναι να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Ομόνοια να επιτρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τη νίκη»

Αν μπορεί η ΑΕΚ να μεταμορφωθεί σε λίγες ημέρες: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βέβαια είναι δύσκολο το έργο μας αλλά έχουμε τις δυνατότητες και ελπίζω το ντέρμπι με την Ομόνοια να αποδειχθεί μια κακή παρένθεση»

Για τις πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Γκρίν θα αποτελέσει παρελθόν για να εγγραφεί ο Μοντειρο: «Το βέβαιο είναι πως δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση. Να περάσει ο αγώνας με την Νέα Σαλαμίνα και θα υπάρξει και ενημέρωση για το ποιος παίκτης θα φύγει για να εγγραφεί ο Μοντειρο. »

Keywords
Τυχαία Θέματα