Προχωρούν οι έρευνες για καταγγελίες Παναγή αλλά…

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή, για στημένους αγώνες στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη συμμετοχή των διαιτητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν το περιεχόμενο συγκεκριμένων καταθέσεων και οι έρευνες προχωρούν κανονικά, ενώ ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες, ώστε να εξασφαλιστούν ενισχυτικές μαρτυρίες, που θα οδηγήσουν την υπόθεση στο δικαστήριο.

Ο όγκος του μαρτυρικού υλικού και

των στοιχείων, που εξετάζουν οι ανακριτές του ΤΑΕ, είναι μεγάλος, ενώ δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα στην υπόθεση, αφού τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα.

Ωστόσο, το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις καταθέσεις και τα στοιχεία αξιολογείται και οι ανακριτές επικεντρώνουν τις ενέργειές τους σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει στην κατοχή της ακλόνητες μαρτυρίες, που να οδηγούν την υπόθεση στο δικαστήριο και που να παραπέμπουν ως κατηγορούμενους συγκεκριμένα πρόσωπα.

Σε ό,τι αφορά τις ηχογραφημένες συνομιλίες, που κατέθεσε ο Παναγή στο ΤΑΕ, δεν έγιναν αποδεκτές από τη Γενική Εισαγγελία, η οποία αρνήθηκε να τις παραλάβει, αφού όπως αποφάνθηκε προέκυψαν από παράνομη ενέργεια.

Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιολογήθηκε όλο το υλικό. Όπως μετέδωσε το Sigma δεν αποκλείεται μάλιστα η Νομική Υπηρεσία να ανάψει το πράσινο φως για συλλήψεις προσώπων που προέρχονται από το χώρο της διαιτησίας.

Εντός των επόμενων ημερών, θα αναζητηθεί επίσης μαρτυρία και από τον Σάββα Βέργα, τον οποίο ενέπλεξε ο Μάριος Παναγή στην κατάθεση του.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα