Απόλλων: Απέναντι στην 3η καλύτερη άμυνα

Μπορεί να είναι αγώνας κυπέλλου και να υπάρξει και δεύτερη ευκαιρία ωστόσο ο σημερινός αγώνας του Απόλλωνα κόντρα στον Οθέλλο είναι σημαντικός για αρκετούς λόγους.

Καταρχήν οι γαλάζιοι θα αντιμετωπίσουν την 3η καλύτερη άμυνα στον πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Σακκά δέχθηκε 16 τέρματα και βρίσκεται πίσω από ΑΠΟΕΛ με 9 και Ομόνοια με 15. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στον οποίο δέχθηκε τέσσερα τέρματα στα άλλα παιχνίδια του ο Οθέλλους

πολύ δύσκολα δεχόταν γκολ.

Θα είναι μια ευκαιρία για την ομάδα του Αντόνε να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά που δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα με 34 τέρματα υπέρ.

Από την άλλη θα είναι μια δεύτερη ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Ρουμάνου τεχνικού να διορθώσουν τα λάθη ή αδυναμίες στην άμυνα τους, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν σκοράρει συχνά. Τα 8 γκολ υπέρ στο πρωτάθλημα μιλούν από μόνα τους. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ο Απόλλωνας δέχθηκε 10 γκολ αριθμός ο οποίος προβληματίζει την τεχνική ηγεσία η οποία σήμερα θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις.

Εκτός πλάνων του Αντόνε βρίσκονται οι Χαμντανί, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση καθώς και οι Λόπες, Γκουγιόν, Στυλιανού και Γκριγκόρε.

Keywords
Τυχαία Θέματα