ΑΕΚ: Να είναι πρώτη και φαρμακερή

Αυτό θέλουν στην ΑΕΚ στο σημερινό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Οθέλλο. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στην ομάδα του Τόμας Κριστιανσεν η οποία ωστόσο ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη κόντρα στην ομάδα της Αθηένου.

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν μέχρι στιγμής τρεις φορές και σε καμία δεν είχαμε νικητή. Στους αγώνες πρωταθλήματος είχαμε δυο ισοπαλίες με 1-1 και 2-2 και στον αγώνα κυπέλλου επίσης

1-1.

Αν και η ΑΕΚ προηγήθηκε στους δυο αγώνες πρωταθλήματος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ενώ στον αγώνα κυπέλλου στον οποία έγινε το αντίθετο κατάφερε και πήρε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Δανού τεχνικού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση κερδίζοντας για πρώτη φορά την ομάδα του Κώστα Σακκά. Η προσπάθεια θα είναι αρκετά δύσκολη αφού η ομάδα της Αθηένου δεν έχει να χάσει…αντίθετα έχει πολλά να κερδίσει. Θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και σίγουρα αν υποτιμηθεί τότε είναι ικανή να σου κάνει τη ζημιά. Παραδείγματα πολλά.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν στην ΑΕΚ να πέσουν θύματα έκπληξης. Άλλωστε το τονίζουν πως στόχος είναι η διάκριση μέσω κυπέλλου και για να γίνει αυτό θα πρέπει η ομάδα της Λάρνακας να το κατακτήσει. Όμως πρώτα θα πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο του Οθέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα