ΑΕΚ: Μικρά - μικρά από την Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ κατέγραψε τα μικρά – μικρά της προετοιμασίας στην Οπαλένιτσα και τα μοιράζεται με τον κόσμο.

Διαβάστε τα:

Γεμάτο 10ημερο και φέτος κατά την διάρκεια της παρουσίας της ομάδας μας στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Remes» στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας και αρκετά και τα παρασκήνια που θα σας μεταφέρουμε.

Άγγιξε την τελειότητα

Το φαγητό στο «Remes» πραγματικά άγγιξε την τελειότητα και άφησε σε απόλυτο βαθμό ευχαριστημένη όλη την αποστολή. Πρωταθλητές σε αυτό τον

τομέα και εκτός συναγωνισμού οι δύο φροντιστές μας Παναγιώτης και Φλορίν. Γενικότερα πάντως η εξυπηρέτηση και η συνεργασία με την διεύθυνση και το προσωπικό του Remes ήταν άψογη.

Μοναδικό... ψεγάδι

Τις πρώτες μέρες παρουσίας μας στην Οπαλένιτσα υπήρχε ένα... θεματάκι με την σύνδεση στο ίντερνετ και μία μικρή ταλαιπωρία για όλους. Σταδιακά και μετά που έμειναν μόνο δύο αποστολές ομάδων στο προπονητικό κέντρο η σύνδεση βελτιώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε όλους τους χώρους.

Οι τέσσερις που ήρθαν μετά

Το τελευταίο μεταγγραφικό μας απόκτημα, Emil Ducu Ninu, καθώς και οι Silvio Rodic και Marcin Marcinkowski, που πέρασαν από δοκιμαστικά ήταν οι τελευταίοι που ενσωματώθηκαν στην αποστολή και μπήκαν από νωρίς στο κλίμα. Επίσης ο Παναγιώτης Μιχαήλ που έφτασε στην Πολωνία και ανέλαβε άμεσα τα καθήκοντα του ως βοηθός γυμναστής / αποκατάστασης.

Μπάρμπεκιου και αναμνηστική φωτογραφία

Το τελευταίο βράδυ μας στο Remes και αφού είχε ολοκληρωθεί το φιλικό με την Pogon συνδυάστηκε με μπάρμπεκιου. Μέσα σε εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα και αφού πήρε πρώτος τον λόγο ο αρχηγός μας, David Catala και στην συνέχεια όλα τα νέα πρόσωπα. Αυτή την φορά πάντως προτού αναχωρήσουμε από το προπονητικό κέντρο δεν παραλείψαμε να βγάλουμε και μία ομαδική αναμνηστική φωτογραφία.

Οι τέσσερις... ρούκι και το κούρεμα

Ανδρέας Κακουλλής, Ιωακείμ Τούμπας, Μιχαήλ Μούσιτς και Κωνσταντίνος Ανθίμου ακολούθησαν για πρώτη φορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας. Μάλιστα ο πρώτος με το που επέστρεψε η αποστολή στην Κύπρο λίγες ώρες μετά κατατάγηκε στην Εθνική Φρουρά, με τους συμπαίκτες του να αναλαμβάνουν λίγες μέρες προηγουμένως το κούρεμα του.

Ο ξεχωριστός κύριος Hagi

Στο περιθώριο της παρουσίας μας στο «Remes» είχαμε την δυνατότητα να γνωριστούμε με την πολύ σπουδαία προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Gheorghe Hagi και να συνομιλήσουμε αρκετές φορές μαζί του. Ο θρύλος του ρουμάνικου ποδοσφαίρου μίλησε στην κάμερα και μας ανέλυσε την φιλοσοφία της FC Viitorul Constanta, της οποίας τυγχάνει ιδιοκτήτης και προπονητής.

Παρέδωσε μαθήματα

Την περσινή σεζόν είχαμε κάνει αναφορά στον τεχνικό μας διευθυντή και στον προπονητή μας για τις... ομηρικές τους μάχες στο ποδοτένις. Φέτος αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις και παρέδωσε μαθήματα ήταν ο φυσιοθεραπευτής μας, Μιχάλης Αθανασίου. Σε καλό επίπεδο κινήθηκε πάντως και ο γυμναστής μας, Ivan Torres.

Δεν έβαλε

Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, αλλά σε αντίθεση με πέρσι, ο εκπρόσωπος τύπου Κυριάκος Δημητρίου κατάφερε να μην βάλει κιλά στο 10ημερο της παραμονής στην Οπαλένιτσα. Το μυστικό του, μπόλικη γυμναστική επί καθημερινής βάσης.

Πρωταθλητής στα ψώνια

Ο Παναγιώτης Χατζηπαντελής αναδείχθηκε με διαφορά πρωταθλητής στα ψώνια, όταν πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο του Πόζναν, καθώς γέμισε τις αποσκευές.

Βασίλης και Jose

Όπως γίνεται πάντα οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι υπόλοιποι της αποστολής χαλάρωναν με μουσική στον ελεύθερο τους χρόνο. Ο Βασίλης Χατζηγιαννακού αποδείχθηκε ο καλύτερος dj για ελληνικά τραγούδια (έριξε και μία... ζεμπεκια) και ο Jose Kante για τα ξένα.

Άριστος μαθητής

Με το που έφτασε στην Κύπρο δεν ήξερε παρά ελάχιστες λέξεις στα αγγλικά. Ο λόγος για τον Tete που στην αρχή προσπάθησε να μάθει από τον Ortiz και αφού είδε ότι δουλειά δεν γίνεται στράφηκε στους υπόλοιπους Ισπανούς. Μην απορήσετε εάν σε μερικές βδομάδες τον δείτε να μιλάει άπταιστα αγγλικά, καθώς η πρόοδος του είναι εντυπωσιακή.

Τρία στα τρία

Τρία στα τρία γκολ σημείωσε ο Andre Alves στα τρία φιλικά προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους και ευχόμαστε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια.

Από την ηλιοφάνεια στις βροχές

Ηλιοφάνεια και ζέστη τις πρώτες μέρες και συνεχής βροχόπτωση στην συνέχεια. Αυτό ήταν και φέτος το σκηνικό του καιρού στην Οπαλένιτσα. Ειδικότερα τις τελευταίες δύο μέρες η βροχή που έπεσε ήταν αρκετή.

Προεδρική επίσκεψη

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Άντρος Καραπατάκης, μαζί με τον γιο του Γιώργο, βρέθηκαν στην Οπαλένιτσα και παρακολούθησαν το φιλικό με την Gornik. Επίσης στην Πολωνία βρέθηκαν τόσο το μέλος του ΔΣ Εύμαιος Ευθυμιάδης, όσο και ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ευσταθιάδης.

Μίνι-ταλαιπωρία

Δεν γλυτώσαμε την μίνι-ταλαιπωρία όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Πόζναν, αφού οι υπαλλήλοι της αεροπορικής εταιρείας καθυστέρησαν πάρα πολύ μέχρι να περάσουν όλες τις αποσκευές. Παρολίγο μάλιστα ο τιμ-μάνατζερ, Χριστόφορος Πετρουής να χάσει την πτήση, αφού έτρεχε σαν τρελλός να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Οι πιο... παλιοί

Ο μασέρ μας, Μίτκο Ιορντάνοφ βρίσκεται αρκετά χρόνια στην ομάδα και ήταν με διαφορά ο πιο... παλιός στην αποστολή που βρέθηκε στην Οπαλένιτσα. Από πλευράς ποδοσφαιριστών τα περισσότερα χρόνια μετράνε οι Νέστωρας Μυτίδης και Κωνσταντίνος Καστάνας.

Και τα τρία στο Remes

Τα τρία φιλικά προετοιμασίας έγιναν στο κεντρικό γήπεδο του Remes και έτσι αποφεύχθηκε η ταλαιπωρία των μετακινήσεων. Αρκετός κόσμος από την γύρω περιοχή βρέθηκε στην εξέδρα, κυρίως στα δύο με τις ομάδες από την Πολωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα