ΑΕΚ: Μεγάλη ζήτηση για τα πακέτα των πλέι-οφ

Αυξημένη ζήτηση από τους φίλους της ΑΕΚ για τα πακέτα για τους αγώνες των πλέι οφ. Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι λόγω αυξημένης ζήτησης και καλύτερης εξυπηρέτησης θα υπάρχει συνεργαία από τις 16:45 μπροστά από την κεντρικό είσοδο της δυτικής εξέδρας, λίγη ώρα πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο από την Μπουτίκ η πώληση των

πακέτων. Λόγω αυξημένης ζήτησης και για καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου θα υπάρξει συνεργείο από τις 16:45 μπροστά από την κέντρικη εiσοδο της Δυτικής εξέδρας.

Οι τιμές των πακέτων εισιτηρίων και για τα πέντε παιχνίδια έχουν καθοριστεί στα 50 ευρώ για τα κανονικά εισιτήρια και στα 30 ευρώ για τα μαθητικά εισιτήρια, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Οι τιμές των πακέτων για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Platinum είναι 500 ευρώ, για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold είναι 200 ευρώ και εκτός από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια των πλέι-οφ θα συμπεριλαμβάνουν και την εντός έδρας αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ισχύουν κανονικά οι θέσεις των κατόχων εισιτήριων διαρκείας κατηγορίας Platinum και Gold.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου για κάθε παιχνίδι έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα