ΑΕΚ Με φόρα κέρδισε και τη Βέροια

Δεύτερη νίκη για τον «δικέφαλο»

Την πρώτη της νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ έπειτα από οκτώ μήνες πανηγύρισε η ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League πέρασε με 2-0 από τη Βέροια, με σκόρερ τους Μπακασέτα (19΄), Βάργκας (87΄).

Η ΑΕΚ

ήταν απόλυτη κυρίαρχος, άξιζε ακόμα μεγαλύτερο σκορ και δίκαια αποθεώθηκε στο τέλος από τους περίπου 3.500 οπαδούς της που δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ναβαλόφσκι (81΄ Βίτι), Μαραγκός, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (46΄ Κάλβο), Σισίνιο, Άρτσε (71΄ Μίλιεβιτς), Καπετάνος.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (81΄ Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μπακασέτας, Πατίτο (64΄ Πλατέλλας), Μάνταλος, Αλμέιδα (41΄ λ.τρ. Βάργκας).

Ο Πλατανιάς 3-2

«Δύο στα δύο» για τον Πλατανιά. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε και τον Λεβαδειακό με 3-2 στα Χανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με τον Μανούσο να σκοράρει δύο φορές (18΄,25΄) και τον Γιώργο Γιακουμάκη να βρίσκει ξανά δίχτυα (34΄). Για τους Βοιωτούς μείωσε στο 38΄ ο Καραχάλιος, ενώ στον 72΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα