Oμόνοια: Νίκη ,τόνωσης του ηθικού

Για την Ομόνοια το μοναδικό ζητούμενο ήταν η νίκη επί του Εθνικού, κάτι που το κατάφερε. Μια νίκη που επαναφέρει την ηρεμία και βεβαίως ανεβάζει το ηθικό.

Είναι πολύ σημαντική παράμετρος αυτή διότι η πίεση ήταν μεγάλη. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να βελτιωθούν στην Ομόνοια. Αυτό όμως που προέχει τώρα είναι η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα , ώστε να έχει την απαιτούμενη δυναμική που χρειάζεται. Το ζητούμενο τώρα είναι να κτίσει στην νίκη που πέτυχε στο Δασάκι και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στον επόμενο

εντός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα. Δεν πρέπει να τα χαλάσει και πάλι. Η Ομόνοια πέρασε από μια δύσκολη έδρα , που τα τελευταία χρόνια άφησε βαθμούς και πλέον θα πρέπει αυτή η νίκη να δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Μέσα απο τις επιτυχίες , πολλά μπορεί να αλλάξουν. Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική. Η ομάδα του Κάρβερ θα πρέπει από παιχνίδι, σε παιχνίδι να ανεβάζει ρυθμούς και να βελτιώνει τις αδυναμίες της.

Είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια χρειάζεται δουλειά. Όμως για να υπάρξει ριζική αλλαγή , θα πρέπει να υπάρξει πάθος και αποφασιστικότητα 100%. Έτσι η Ομόνοια θα φέρει ξανά τον κόσμο της, στο γήπεδο και θα επαναφέρει την συσπείρωση που χρειάζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα