ΑΕΚ: Ήττα με πολλά οφέλη

Σε ακόμη ένα καθοριστικό ραντεβού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει τον ουσιαστικό της στόχο, αλλά η ήττα από την ΑΕΛ αφήνει αρκετά σημαντικά στοιχεία πίσω της.

Αν ερχόταν μια νίκη χωρίς καλή απόδοση δεν θα έλεγαν όχι στην ομάδα της Λάρνακας, αλλά ήρθε η ήττα με καλή εμφάνιση και προσπάθεια από τους παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν. Εδώ αρχίζουν και τα

θετικά στοιχεία που αποκόμισε η ΑΕΚ από την πέμπτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν μένουν στο «αν» και κοιτάνε πάντα μπροστά και το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να μην άξιζε η ήττα στους ¨κιτρινοπράσινους», μπορεί να ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα, όπως τόνισε ο Τόμας Κρίστιανσεν, αλλά η ΑΕΛ είναι μια επικίνδυνη ομάδα και όταν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσεις, τότε θα τιμωρηθείς. Εδώ, είναι το δεύτερο θετικό στοιχείο για την ΑΕΚ, η οποία μας έχει συνηθίσει στο να μην επαναλαμβάνει τα λάθη που κάνει σε έναν αγώνα και να παρουσιάζεται καλύτερη στη συνέχεια. Με αυτό το σκεπτικό και το χαστούκι από την ΑΕΛ, στην ΑΕΚ σίγουρα θα βγουν και σοφότεροι αλλά και πιο συγκεντρωμένοι στα εναπομείναντα παιχνίδια. Ένα άλλο θετικό στοιχείο, ήταν το ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Μιντίκκη, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει. Η άμεση ανασυγκρότηση η οποία πρέπει να γίνει δεν πρέπει να είναι μόνο αγωνιστική, αλλά και εξωαγωνιστική. Πρέπει δηλαδή ο κόσμος να πιστέψει στις δυνατότητες της ομάδας του και να γίνει περισσότερος, τώρα που οι παίκτες τον έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα που ακολουθεί προσφέρεται για αγωνιστική αλλά και βαθμολογική άνοδο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος και το γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα της Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα