Ποιότητα νερού = Ποιότητα ζωής

Η άριστη ποιότητα του νερού που πίνουμε και χρησιμοποιούμε τόσο στο σπίτι μας όσο και σε διάφορους άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους είναι το σημαντικότερο στοιχείο για την εξασφάλιση της υγείας μας. Η έλλειψη καλής ποιότητας νερού δημιουργεί ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής με αποτέλεσμα την έξαρση διαφόρων ασθενειών, μολυσματικών παθήσεων και μη σωστής λειτουργίας του οργανισμού μας.

Είναι πλέον γεγονός ότι η ποιότητα του νερού που φθάνει στο ποτήρι μας συνήθως δεν είναι η αναμενόμενη από εμάς τους καταναλωτές. Ένα από τα αίτια θα μπορούσε να είναι

η παλαιότητα της υδραυλικής εγκατάστασης στις κατοικίες, τα εστιατόρια και διάφορα άλλα κτίρια, ή ακόμα και η κακή κατάσταση και συντήρηση των ντεποζίτων αποθήκευσης.

Συνεπώς, για να επιτύχουμε την κατάλληλη ποιότητα του νερού στο νερό που πίνουμε και χρησιμοποιούμε οδηγούμαστε στην ανάγκη για χρήση διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών που μας εξασφαλίζουν καθαρό και ποιοτικό νερό.

Η ανάγκη για επεξεργασία του νερού

Ολοκληρωμένες λύσεις για εξασφάλιση άριστης ποιότητας νερού κατευθείαν από την βρύση μας από εξειδικευμένες εταιρείες στην επεξεργασία του νερού.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ 1

Πρόβλημα: Παλαιότητα Υδραυλικής Εγκατάστασης

Λύση: Απολύμανση

Πλεονεκτήματα: Καθαρές σωληνώσεις χωρίς μολυσματικούς μικροοργανισμούς και διασφάλιση της υγείας μας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2

Πρόβλημα: Ντεπόζιτα Αποθήκευσης κακής συντήρησης

Λύση: Καθαρισμός και Απολύμανση, Τοποθέτηση κεντρικού φίλτρου στερεών

Πλεονεκτήματα: Καθαρό ντεπόζιτο αποθήκευσης χωρίς μολυσματικούς μικροοργανισμούς, απομάκρυνση στερεών, διασφάλιση της υγείας μας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ 3

Πρόβλημα: Σκληρότητα Νερού

Λύση: Τοποθέτηση αποσκληρυντών νερού

Πλεονεκτήματα: αποφυγή δημιουργίας αλάτων στην υδραυλική εγκατάσταση, στις σωληνώσεις, στα είδη υγιεινής και γενικά στα μηχανήματα που χρησιμοποιούν νερό π.χ πλυντήρια, οικονομικό όφελος λόγω μακροζωίας συσκευών και μηχανημάτων.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ 4

Πρόβλημα: Ποιότητα Πόσιμου Νερού

Λύση: Τοποθέτηση φίλτρων νερού

Πλεονεκτήματα: Καθαρό πόσιμο νερό κατευθείαν από την παροχή, νερό χωρίς οποιεσδήποτε οσμές και γεύση, καθαρό νερό για πλύσιμο φρούτων και λαχανικών, καθαρό νερό για μαγείρεμα, οικονομικό όφελος, διασφάλιση υγιεινής από την κατάργηση χρήσης αμφιβόλου ποιότητας νερού.

Η άριστη ποιότητα στο νερό που πίνουμε και χρησιμοποιούμε συντείνει στην εξασφάλιση της υγείας, εμάς και της οικογένειάς μας.

Η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας που ειδικεύεται στην επεξεργασία του νερού θα μπορούσε να μας εξασφαλίσει την παροχή άριστης ποιότητας νερού. Η εταιρεία KARMA Water απασχολεί άτομα με πείρα πέραν των 15 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του νερού. Επίσης, είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001:2008 από την TUV NORD για Σχεδιασμό, Εμπορία, Συναρμολόγηση και Εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας νερού και με τις Απολυμάνσεις Νερού. Επίσης, δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο με τα καταστήματα KARMA WaterShop®

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.karmawatercy.com

Keywords
Αναζητήσεις
λύσεις για σκληρότητα νερού
Τυχαία Θέματα