ΑΕΛ: Έτσι μπαίνει εξάδα!

Κάτι παραπάνω από χρυσή μπορεί να θεωρηθεί η νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ.

Σε συνδυασμό με την ήττα του Ερμή από την Αγία Νάπα, έφεραν την ομάδα του Χριστοφόρου σε απόσταση βολής από τους «φτεροπόδαρους» που βρίσκονται στην 6η θέση. Και με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, όλα τα σενάρια είναι πιθανά.Επί της ουσίας η ΑΕΛ αν κερδίσει και τα τέσσερα παιγνίδια

που εκκρεμούν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου (Ερμή, Αγία Νάπα, Οθέλλο και Αγία Νάπα), θα είναι σίγουρα στην πρώτη εξάδα, ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων.

Αν αναδειχθεί ισόπαλη στο επικείμενο ματς με τον Ερμή, τότε θα πρέπει να κερδίσει τα τρία της τελευταία παιγνίδια και παράλληλα να ηττηθεί η ομάδα της Αραδίππου τουλάχιστον μια φορά.Σε ενδεχόμενο ήττας, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα και θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα στα τελευταία παιγνίδια για να ανατραπεί η διαφορά, καθώς θα αυξηθεί στους πέντε βαθμούς. Σαφέστατα το γεγονός ότι η ΑΕΛ θέλει τέσσερις νίκες για να μην εξαρτάται από κανέναν άλλο, ενδεχομένως να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης στους ποδοσφαιριστές. Όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Το πιο ενθαρρυντικό απ’ όλα είναι το ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού παρουσιάζονται ανεβασμένοι παιγνίδι με παιγνίδι και δείχνουν ικανοί να ολοκληρώσουν την αντεπίθεση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα