ΑΕΚ: Φέτος οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες

Με τον πήχη των στόχων για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο να τοποθετείται σε ψηλότερο σημείο από πέρυσι, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ρίχθηκαν στο «καμίνι» της προετοιμασίας. Ουσιαστικά, οι μέρες ξεκούρασης των παικτών της ομάδας έλαβαν τέλος από χθες και σήμερα οι φίλοι της θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τα τέσσερα νέα αποκτήματα

καθώς στις 18:00, στο ΓΣΖ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Οι Άλβες, Λαμπάν, Μαρτσίνιακ και Χατζηγιαννακού θ’ αποτελέσουν πόλο έλξης για τους οπαδούς των δευτεραθλητών.


Στις 30 Ιουλίου, η ομάδα της Λάρνακας αρχίζει την προσπάθειά της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ συμμετέχοντας στον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και έχει μπροστά της περίπου ένα μήνα για να προετοιμαστεί ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεών της. Η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της την Παρασκευή 17 Ιουλίου, οπόταν είναι προγραμματισμένη η κλήρωση τόσο του γ’ προκριματικού γύρου της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ο πρώτιστος στόχος της ομάδας του Τόμας Κρίστιανσεν, για τη νέα περίοδο, είναι η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά την περίοδο 2011-2012.
Μολονότι η προσπάθειά της κρίνεται εκ των προτέρων δύσκολη, η ΑΕΚ θα παλέψει για την επίτευξη του στόχου της με όπλο την ομοιογένεια που απέκτησε στην περυσινή περίοδο, τη διατήρηση του βασικού κορμού και τις νέες προσθήκες στο ρόστερ, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο να ανέβει το επίπεδο και η ανταγωνιστικότητα της ομάδας.
Ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα δουλεύει εντατικά ώστε μέχρι την προσεχή Τρίτη, οπόταν η ομάδα θ’ αναχωρήσει για την Πολωνία και συγκεκριμένα την Οπαλένιτσα, ο αριθμός των νέων αποκτημάτων να έχει αυξηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα