ΑΕΚ: Επαγγελματική νίκη

Η ΑΕΚ έπαιξε όσο χρειαζόταν κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και πήρε μια πολύτιμη νίκη που την φέρνει στο -2 από την κορυφή.


Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν πέτυχε μια επαγγελματική νίκη, αφού μετά την υπερπροσπάθεια στα δυο παιχνίδια με Ομόνοια κατάφερε να πάρει το ζητούμενο και να έχει πλέον ημέρες ξεκούρασης πριν τα δυο σερί ντέρμπι με Απόλλων και Ομόνοια (κύπελλο).

Με το δίκαιο του ο Δανός τεχνικός

αναφέρθηκε σε σημάδια χαλαρότητας μετά το 2-0, ωστόσο σίγουρα θα νιώθει ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς που πλέον αυτοί παίζουν ρόλο στο τέλος της ημέρας. Ίσως να το έκανε αυτό για να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την τελική ευθεία και τα καυτά παιχνίδια που ακολουθούν.
Σ

το στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την μείωση της διαφοράς στους δυο βαθμούς. Από δω και πέρα η ΑΕΚ γνωρίζει ότι με πέντε νίκες κατακτά το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως τι θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ.

Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν τα προβλήματα που προέκυψαν με Τέτε και Μουρίγιο, ελπίζοντας ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό, αφού πρόκειται για δυο βασικά συστατικά της φετινής ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα