Απόλλων: Αδικαιολόγητος

Ο Απόλλωνας προερχόταν από καλές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στο πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα δήλωσε απών και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα που τον έριξε στην 4η θέση της βαθμολογίας.


Το πλάνο του Πέδρο Εμάνουελ ήταν από την αρχή πασιφανές. Ήθελε με καλή αμυντική λειτουργία να κλείσει τους διαδρόμους και να…κτυπήσει στην αντεπίθεση ή σε μια στημένη φάση. Έτσι και έγινε. Ο Φρέιρε βρήκε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ. Από κει και πέρα όμως, η εμφάνιση

του Απόλλωνα είναι αδικαιολόγητη. Δεν βρήκε ούτε μια ευκαιρία, ενώ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να ανανεώνει συνεχώς τις ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Απόλλωνας δεν άντεξε στην πίεση της Ομόνοιας και δέχθηκε δυο γκολ τα οποία δίκαια στο τέλος έδωσαν τη νίκη στους πράσινους. Από δω και πέρα η ομάδα του Πέδρο Εμάνουλε πρέπει να δει τι έφταιξε και να σηκώσει κεφάλι έτσι ώστε να μην βρεθεί σε χειρότερη θέση.

Σίγουρα η κούραση είναι ένας παράγοντας τον οποίο μπορεί να επικαλεστεί ο Απόλλωνας, ωστόσο δεν αποτελεί δικαιολογία, αφού και η Ομόνοια έδωσε παιχνίδι κυπέλλου. Όλοι στην ομάδα καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα