ΑΕΚ: Έμαθαν να κάνουν υπομονή

Όποιος έχει υπομονή, μπορεί να έχει ό,τι επιθυμεί και μπορεί να πετύχει πολλά. Η υπομονή είναι μια αρετή την οποία απέκτησαν τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που μεγάλωσε να έχει και μεγάλη υπομονή σε όλα τα θέματα. Όλοι πρέπει να κάνουν υπομονή. Κόσμος, παίκτες, διοίκηση και προπονητές. Στην ομάδα της Λάρνακας τα τελευταία χρόνια έμαθαν να κάνουν υπομονή σε όλους τους τομείς και να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο.

Στο πόστο του ο καθένας είναι υπεύθυνος και σωστός επαγγελματίας.

Μπορεί κάποια γεγονότα να δείχνουν το αντίθετο, αλλά οι «κιτρινοπράσινοι» παρουσιάζονται ικανοί να τα αντιμετωπίσουν. Σίγουρα θα ήταν πολύ πιο σωστό ή πιο επαγγελματικό μια ομάδα να έχει τον προπονητή της πριν από το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μπορεί κάποιοι να κατακρίνουν τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος έχει την απόλυτη ευθύνη για το όλο ζήτημα. Ο Τσάβι Ρόκα είναι ο πρώτος που κάνει υπομονή και είναι από τους πρώτους που με τον χαρακτήρα του δίνει μαθήματα και στους υπόλοιπους, κυρίως στον κόσμο.

Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν και ο χρόνος θα αποδείξει για ακόμη μια φορά αν άξιζε η αναμονή για τον νέο τεχνικό της ομάδας. Ο Ιμανόλ Ιντιακέθ μπορεί να πάει στην Πολωνία αυτήν την Κυριακή 12 Ιουνίου. Αν προκριθεί όμως με την ομάδα του τη Γέιδα στον τελικό των πλέι οφ στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, τότε θα έρθει στην Κύπρο στις 26 Ιουνίου, τέσσερεις μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ. Ναι, η απόφαση αυτή του Τσάβι Ρόκα εμπεριέχει πολλά ρίσκα, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει πάντως να ανησυχεί. Κατά τα άλλα η προετοιμασία επί πολωνικού εδάφους κυλάει πάρα πολύ καλά. Δύο προπονήσεις σήμερα και αύριο το πρώτο φιλικό. Πολύ καλά πάνε και τα εισιτήρια διαρκείας, με τον κόσμο να δείχνει αποφασισμένος να φτάσει σε άλλα επίπεδα τον φετινό αριθμό.

Καμία ανησυχία για Μπόλιεβιτς

Ο Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα με σκωληκοειδίτιδα και τις προηγούμενες μέρες έκανε μια πολύ μικρή επέμβαση. Από την ομάδα της Λάρνακας δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωση γι’ αυτό το θέμα, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί όπως πληροφορούμαστε. Δηλαδή η επίσημη ΑΕΚ δεν θα μπαίνει σε λεπτομέρειες για τους διάφορους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών της.

Η περίπτωση του Μπόλιεβιτς δεν προκαλεί καμία απολύτως ανησυχία και ήταν το πρώτο παράδειγμα για το πώς η ομάδα της Λάρνακας θα χειρίζεται παρόμοια περιστατικά. Υπολογίζεται ότι θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες στην Πολωνία και μπορεί να χάσει το αυριανό πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Άρκα Γκντίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα