ΑΕΚ: 70% - 80% έτοιμη μέχρι την Ευρώπη

Είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα να αρχίζουν όλοι οι παίκτες μαζί βήμα – βήμα να ακολουθούν τα στάδια προπόνησης φυσικής κατάστασης από την αρχή για να μη χρειάζεται στη συνέχεια κάποιοι να τρέχουν να προλάβουν τους υπόλοιπους και να χάνουν τα τεχνικά στάδια της προπόνησης.

Αυτό έγινε στην ΑΕΚ και φέτος. Όλα τα νέα αποκτήματα, αν εξαιρέσουμε τον Νίνου, έδωσαν το παρών τους από την αρχή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Οπαλένιτσα. Οι ασκήσεις

αντοχής είναι σημαντικές για την δημιουργία μιας καλής φυσικής κατάστασης στο τρέξιμο, αλλά και για την αποφυγή τραυματισμών. Αν θυμάστε η ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα δεν είχε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα από τραυματισμούς και ένας σημαντικός λόγος ήταν και αυτός. Σίγουρα η ομάδα της Λάρνακας δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη μέχρι το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο τέλος του μήνα, αλλά στόχος του τεχνικού τιμ είναι τουλάχιστον μέσα από τα φιλικά επί κυπριακού εδάφους να πλησιάσει το 70 με 80% της ετοιμότητας και όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα σε 1,5 περίπου μήνα να φτάνει το 80 με 90%.

Keywords
Τυχαία Θέματα