Aπόλλων: Ακόμη πιο δυνατά

Σίγουρα η αποστολή στον β προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ απέναντι στην Τρακάι Λιθουανίας θα είναι εντελώς διαφορετική και πιο δύσκολη για τον Απόλλωνα με σύγκριση τις αναμετρήσεις με την Σαξάν.

Όμως παράλληλα οι ''κυανόλευκοι'' πιστεύουν ακράδαντα ότι πάρα πολλά θα εξαρτηθούν απο τα δικά τους ποδιά. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Εμανουέλ Πέδρο στοχεύουν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης απο τον πρώτο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Για να το πετύχουν θα πρέπει να βρεθούν στην καλύτερη τους μέρα.

Διότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα , που είναι σε καλύτερο στάδιο ετοιμότητας αφου το Λιθουανικό πρωτάθλημα βαζίδει στην 17η αγωνιστική.

Το σίγουρο είναι ότι στην Λεμεσιανή ομάδα υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για να πάρουν το επιθμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη , με μηδέν παθητικό ώστε στον επαναληπτικό στην Λιθουανία να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

Ο κ Πέδρο είναι δεδομένο ότι ξέρει πάρα πολύ καλά , στο τι θα αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας , αφου μελέτησε με κάθε λεπτομέρεια την Λιθουανική ομάδα. Το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές είναι ξεκάθαρο: Ακόμη πιο δυνατά, διότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος του Απόλλωνα που αναμένεται να γεμίσει το στάδιο της Λάρνακας , ώστε να σπρώξει τους παίκτες σε μια καθαρή νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα