Ερμής: Στόχος τα 1000 διαρκείας

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει επίσημα ότι από αύριο ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του GOLD SEASON TICKET και του PLATINUM SEASON TICKET.

Συγκεκριμένα,

GOLD SEASON TICKET : Η τιμή του ανέρχεται στα 150 ΕΥΡΩ και αφορά κατόχους που θα εξασφαλίσουν θέση

στην κερκίδα.

PLATINUM SEASON TICKET: Η τιμή του ανέρχεται στα 300 ΕΥΡΩ και αφορά κατόχους οι οποίοι θα εξασφαλίσουν θέση στα VIP BOXES.

Τα εισιτήρια διαρκείας, ισχύουν για την Α Φάση του πρωταθλήματος και όλους τους αγώνες Κυπέλλου εκτός από τον τελικό Κυπέλλου 2015-2016. Σημειώνεται ότι δεν ισχύουν στους αγώνες των Play Off.

O ΕΡΜΗΣ φέτος, έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, ξεκινώντας τον προγραμματισμό του νωρίς, όχι μόνο στο έμψυχο υλικό. Την νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Διοίκηση, στοχεύει να διαθέσει 1000 εισιτήρια διαρκείας.

Φίλαθλοι του ΕΡΜΗ είναι σημαντική η συμβολή και στήριξή σας στην συνολική προσπάθεια που γίνεται να δούμε τον ΕΡΜΗ μας να φτάνει στα ψηλά διαζώματα του κυπριακού πρωταθλήματος. Και είναι καταλυτική η δική σας παρουσία, δίπλα στην ομάδα ,αγοράζοντας άμεσα τα δικά σας εισιτήρια. Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε αφήνοντας κατά μέρος τον όποιο δισταγμό και δίνοντας την έμπρακτη ψήφο εμπιστοσύνης στον ΕΡΜΗ μας.

Για πληροφορίες, τηλεφωνείτε στα γραφεία του ΕΡΜΗ στο 24664489 και 95620620.

Keywords
Τυχαία Θέματα