Walter Palmer: «Δεν ήξερα ότι το λιοντάρι ήταν σύμβολο»

Την προσοχή όλου του κόσμου τράβηξε η περίπτωση όπου Αμερικανός οδοντίατρος σκότωσε το λιοντάρι σύμβολο της Ζιμπάμπουε. Πολλοί άρχισαν τις διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον θύτη σε διάφορες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Walter Palmer είναι άφαντος από την Τρίτη αφού όλα τα ΜME άρχισαν να αναφέρονται σε αυτόν και την απάνθρωπη βούλησή του. Για χρόνια, είναι ενεργός κυνηγός μεγάλων θηραμάτων και δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για παράνομο κυνηγετικό.

Αξίζει

να αναφερθεί ότι, μετά από το σάλο που προκλήθηκε σχετικά με τον σκοτωμό του λιονταριού, ο Αμερικανός οδοντίατρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα ιδέα ότι το λιοντάρι ήταν γνωστό, αγαπημένο και μέρος μελέτης, μέχρι το τέλος του κυνηγιού. Εγώ στηρίχθηκα στην εμπειρία των τοπικών επαγγελματιών οδηγών για να μου εξασφαλίσουν νόμιμο κυνήγι».

Αμερικάνος σκότωσε το λιοντάρι-σύμβολο της Ζιμπάμπουε

Μάλιστα, ο 55χρονος κυνηγός, σε γράμμα που έγραψε στους ασθενείς του αναφέρει: «Καταλαβαίνω και σέβομαι πως δεν συμμεριζόμαστε όλοι τις ίδιες απόψεις για το κυνήγι». Έκτοτε, δε δέχεται ασθενείς στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Walter Palmer παρακολουθούσε το εν λόγω λιοντάρι με τους Θίο Μπρόνκχορστ και Όνεστ Τράιμορ Εντλοβού για 40 ώρες, μέχρι που το σκότωσε με τόξο.

Πηγή: washingtonpost.com &cnn.com

Keywords
Αναζητήσεις
walter palmer ειδησεις λιονταρι
Τυχαία Θέματα