So Easy Stores στηρίζουν το κέντρο προληπτικής παιδιατρικής

Το Κέντρο προσφέρει με επιτυχία για πολλά χρόνια τώρα το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών που στόχο έχει την έγκαιρη διάγνωση ανωμαλιών του μεταβολισμού στα νεογέννητα. Το Πρόγραμμα αφορά την ανίχνευση του συγγενούς υποθυρεοειδισμού και της φαινυλοκετονουρίας. Όλα τα δείγματα αίματος που λαμβάνονται από όλους τους παιδίατρους στην Κύπρο αποστέλλονται στο βιοχημικό εργαστήριο του Κέντρου όπου γίνονται όλες οι αναγκαίες εξετάσεις. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν ενδείξεις για συγγενή υποθυρεοειδισμό ή φαινυλοκετονουρία,

οι γονείς ειδοποιούνται από τον παιδίατρό τους για περαιτέρω εξετάσεις του νεογέννητου. Η έγκαιρη διάγνωση και η έγκαιρη παρέμβαση αποτρέπουν τη σωματική και νοητική υστέρηση.

Στα 25 καταστήματα So Easy Stores σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα θα βρείτε στα ταμεία τον κουμπαρά του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Κάθε εισφορά σας μικρή ή μεγάλη είναι σημαντική στην στήριξη του κέντρου και υλοποίηση προγραμμάτων προληπτικών ελέγχων για έγκυες και νεογνά που για πολλά χρόνια τώρα προσφέρει δωρεάν.

Συμβάλλουμε και εμείς στο έργο πρόληψης στηρίζοντας με κάθε τρόπο το πολύτιμο αυτό έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Στηρίζουμε το όραμα για ένα μέλλον όπου όλα τα παιδιά της Κύπρου να είναι σωματικά και ψυχικά υγιής .

Πάρκαρες Ψώνισες Πρόσφερες!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής:

http://www.cpp.org.cy/centre.asp

Keywords
Τυχαία Θέματα