SABAH: «Τρομοκράτες του ΡΚΚ άνοιξαν πυρ κατά αεροπλάνου»

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ‘Sabah’ σε είδηση με τίτλο «Τρομοκράτες του ΡΚΚ άνοιξαν πυρ σε επιβατικό αεροπλάνο» αναφέρει ότι στις 22 Δεκεμβρίου, στη διάρκεια της προσγείωσής του στο αεροδρόμιο του Ντιγιάρμπακιρ, επιβατικό αεροπλάνο δέχθηκε επίθεση από μέλη του ΡΚΚ αρχικά με λέιζερ, και κατόπιν με σφαίρες. Το γεγονός, το οποίο έγινε αντιληπτό από αστυνομικούς

που εκτελούσαν υπηρεσία, ενημέρωσαν τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες ήρθαν σε επαφή με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, προειδοποίησαν τους πιλότους του αεροσκάφους, το οποίο βρίσκονταν σε υψόμετρο 1600 μέτρων, σε διαδικασία καθόδου.

Οι πιλότοι του αεροσκάφους, έσβησαν τα φώτα και προσγείωσαν το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ντιγιάρμπακιρ. Στον έλεγχο που ακολούθησε δεν διαπιστώθηκαν ζημίες. Το αεροπλάνο, κατέβασε τους επιβάτες, και μετά από σύντομο χρόνο απογειώθηκε εκ νέου με διαφορετική πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες πηγών της ασφάλειας, εξαιτίας των συγκρούσεων στο Sur, όλα τα αεροπλάνα διατρέχουν κίνδυνο να βληθούν από τρομοκράτες του ΡΚΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα