Κοινές ευχές Αναστασιάδη-Ακιντζί προς τον κυπριακό λαό

Ευχές για μόνιμη ειρήνη και ευημερία στην Κύπρο απευθύνουν προς τον κυπριακό λαό σε κοινό τηλεοπτικό μήνυμά τους οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων.

Αμφότεροι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί εξέφρασαν τις ευχές τους και στα ελληνικά και στα τουρκικά.

«Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας επιτρέψει, Τουρκοκύπριους και Ελληνοκύπριους,

να ζήσουμε και πάλι ειρηνικά σε μια επανενωμένη πατρίδα. Χρόνια Πολλά. Kıbrıslı Rumların ve Kıbrıslı Türklerin, yeni yılda, yeniden birleşmiş bir vatanda, eskiden olduğu gibi, barış içinde yaşamalarını, dilerim. Mutlu Yıllar», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Το ευχετήριο μήνυμα των δύο ηγετών οπτικογραφήθηκε την περασμένη Κυριακή, μετά τη συνάντηση, που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε με τον Μουσταφά Ακιντζί.

«Yeni yılın, tüm Kıbrıslılara kalıcı barış, huzur ve refah getirmesini dilerim. Nice mutlu yıllara. Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει μόνιμη ειρήνη, ηρεμία και ευημερία σε όλους τους Κυπρίους. Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά», αναφέρει από την πλευρά του ο Μουσταφά Ακιντζί.

Aπό τη στιγμή οπτικογράφησης δεν έλειψαν και τα παραλειπόμενα, τα οποία δημοσιεύει η "Ομάδα Κύπρος" σε λογαριασμό που διατηρεί σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Οι επόμενες συναντήσεις των δύο ηγετών για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό θα πραγματοποιηθούν, όπως έχει ανακοινωθεί, στις 7, 14 και 29 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα