Primera Division: Αντέχει στην 4η θέση η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ σταμάτησε το αρνητικό σερί της και με τη νίκη επί της Εϊμπάρ, κρατήθηκε στην τέταρτη θέση.

Η Βιγιαρεάλ προερχόταν από πέντε αγώνες πρωταθλήματος δίχως νίκη και με τις Θέλτα και Σεβίλλη να πλησιάζουν επικίνδυνα, χρειαζόταν βαθμούς για να διασφαλίσει το τελευταίο "εισιτήριο" που οδηγεί στο Champions League. Η Εϊμπάρ βρίσκεται τη... συνηθισμένη ελεύθερη πτώση του 2ου γύρου και μετρούσε έξι αγώνες δίχως νίκη. Προστέθηκε ακόμα ένας, αφού το "κίτρινο υποβρύχιο"

πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το "Ιπουρούα" και απομακρύνθηκε από τον ανταγωνισμό της 4ης θέσης. Δεν άρχισαν όλα ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, όμως, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Άντερ Κάπα στο 22'.

Οι παίκτες του Μαρθελίνο ανασυντάχθηκαν γρήγορα, ισοφάρισαν με τον Αντριάν στο 35' και στο 50' είχαν κάνει την ανατροπή με τον Ρομπέρτο Σολδάδο. Οι προσπάθειες του Ντένις Σουάρεθ από τα άκρα προκάλεσαν αλλεπάλληλα ρήγματα στην άμυνα των Βάσκων, με τον Σολδάδο να στέλνει ξανά την μπάλα στην εστία του Ασιέρ Ριέσγο, αλλά το τέρμα να ακυρώνεται λανθασμένα για οφσάιντ. Το τελικό 2-1 κράτησε τη Βιγιαρεάλ σε απόσταση ασφαλείας από τον ανταγωνισμό, επτά στροφές πριν από το τέλος.

Εϊμπάρ (4-2-3-1): Ριέσγο, Κάπα, Ντος Σάντος, Πάντιτς, Χουνκά (74' Λούνα), Γκαρθία, Εσκαλάντε, Κέκο (89' Μπερχόν), Πελετέιρο, Ινούι (63' Ενρίτς), Μπαστόν

Βιγιαρεάλ (4-4-2): Αρεολά, Ρουκάβινα, Μπέιλι, Ρουίθ, Μαρίν, Καστιγέχο (69' Τριγκέρος), Πίνα, Μπρούνο, Σουάρεθ, Αντριάν (66' Μπακαμπού), Σολδάδο (82' Μπαπτιστάο)

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα