Premier League: Κορυφή με 5 στα 5 για την Τσέλσι

Άρχισε να «ρολάρει» για τα καλά η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε. Οι «μπλε» ξεπέρασαν διέλυσαν (5-0) το εμπόδιο της Εβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική νίκη που τούς επέτρεψε να βρεθούν -προσωρινά- στην κορυφή της Premiership. Η Τσέλσι νικάει συνεχώς στο πρωτάθλημα από την 1η Οκωβρίου, διάστημα στο οποίο έχει πετύχει 16 γκολ χωρίς να δεχθεί ούτε ένα!

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, ενίοτε. Κυρίως υπάρχουν για να... διατηρούνται! Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη

ένα δυνατό ηλεκτροσόκ στο «Ετιχαντ» καθώς η Μίντλεσμπρο ισοφάρισε 1-1 στο 91΄ με τον Ντε Ρουν στερώντας δύο πολύτιμους βαθμούς από τους γηπεδούχους. Καθόλου τυχαίο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η «Μπόρο» έχει φοβερή παράδοση εναντίον της Σίτι με 14 νίκες, 6 ισοπαλίες (συμπεριλαμβάνεται και η σημερινή), 6 ήττες στα τελευταία 26 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «Πολίτες» βρίσκονται στην κορυφή, όμως περιμένουν τους αυριανούς αγώνες της Λίβερπουλ και Αρσεναλ για να δουν αν τελικά... γκρεμίστηκαν από αυτήν,

Την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε η Σάντερλαντ με 2-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ και ισοβαθμεί πλέον με τη Σουόνσι στην τελευταία θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα