Θ. Αντωνίου: "Να κάνουμε αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι"

Μετά το 2-1 δεν ξαναπαίχθηκε ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να το θίξουμε, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ .

«Κάναμε κάποια λάθη και τελικά την πληρώσαμε. Μετά το 2-1 δεν ξαναπαίχθηκε ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να το θίξουμε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, είναι δεδομένο αυτό. Αλλά έγινε η προσπάθεια, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε στο δεύτερο γκολ.

Επαναλαμβάνω η ομάδα μας πλήρωσε τα λάθη που έκανε».

Αν κρατά κάτι η ΑΕΛ από το σημερινό παιχνίδι: «Σίγουρα μαθαίνεις είτε κερδίζεις, είτε χάνεις. Θα πρέπει να μάθουμε να κάνουμε αυτό που έκανε η ΑΕΚ γιατί δεν το κάναμε ούτε στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν το κάναμε ούτε σήμερα και χάσαμε βαθμούς».

Για τις λεπτομέρειες που δεν λειτούργησαν υπέρ της ΑΕΛ: «Θα αλλάξει αυτό με την σκληρή δουλειά. Πρέπει να είμαστε και εμείς λίγο πιο έξυπνοι, να κάνουμε αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι για να παίρνουμε τους βαθμούς»

Για τον κόσμο: «Οι ΑΕΛίστες είναι πάντα εξαιρετικοί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή. Δυστυχώς ότι παίξαμε τρία ματς σε έξι μέρες, στοίχησε αλλά αυτό είναι το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους 720 που ήρθαν εδώ στο γήπεδο της ΑΕΚ, στήριξαν την ομάδα. Είναι κρίμα που φεύγουμε λυπημένοι αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Όπως έπαιξε η ΑΕΚ σήμερα στην έδρα της, θα την υποδεχθούμε και εμείς στο 2ο γύρο στη Λεμεσό».

Keywords
Τυχαία Θέματα