PR: PARTNERS Πρωτοτυπία, Engagement και Δημοσιότητα

H pr:partners είχε την ευκαιρία να αναδείξει για ακόμα μια φορά τη δυναμική και το ταλέντο της σε σημαντικά πρότζεκτς. Τον Απρίλιο ο Όμιλος Ermes μετά από διαγωνισμό της εμπιστεύτηκε το μεγάλο λανσάρισμα και τα εγκαίνια στην Κύπρο της διεθνούς αλυσίδας νεανικής μόδας Forever21, το οποίο διεκπεραίωσε με μεγάλη επιτυχία.

Οι δημιουργικές ιδέες, η πρωτοτυπία και ο τρόπος υλοποίησης με τον οποίο εργάστηκε η pr:partners κέρδισε τις εντυπώσεις, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού με αποτέλεσμα εκατοντάδες άτομα στήθηκαν έξω

από το κατάστημα να περιμένουν το άνοιγμα του και προκάλεσε buzz μεγατόνων στα κοινωνικά δίκτυα.

Τον ίδιο μήνα η εκδήλωση για τα 120 χρόνια της μάρκας Nutricia του ομίλου εταιριών MSJ Ιακωβίδη, το gala dinner για τα 15 χρόνια της Microsoft στη Κύπρο αλλά και η εκπαιδευτική εκδήλωση της ασφαλιστής εταιρίας Eurolife για την σημαντικότητα της πρόληψης, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού και των media με πολλή engagement και δημοσιότητα.

Το χαροφυλάκιο της pr:partners κοσμούν μεγάλα ονόματα Λεβέντειος Πινακοθήκη, Microsoft, Τράπεζα Κύπρου, Debenhams, Α/φοι Λανίτη, ΟΠΑΠ, Senaga/Stella Artois, CIM, Crowe Horwarth κ.α. Η ομάδα της pr:partners αποδεικνύει σε κάθε της procect ότι η δημιουργικότητα, η αφοσίωση στην ποιοτική δουλειά, η επαγγελματική εξυπηρέτηση και η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και νέες πρακτικές επικοινωνίας, επιβραβεύονται με νέους πελάτες και νέες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, στοχεύοντας σε ένα δυναμικό αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα