Πιέρος: «Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο»

Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη χρονιά που πέρασε, την πιο σημαντική του στιγμή και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Κοπεγχάγη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σωτηρίου δεν θέλει όπως είπε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί απέναντι στους γαλαζοκίτρινους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-«Είμαι χαρούμενος για το 4ο σερί πρωτάθλημα. Είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΠΟΕΛ

και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».
-«Η δουλειά είναι μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούσα να κάνω υπομονή και να δουλεύω σκληρά. Περίμενα την ευκαιρία για να καθιερωθώ στον ΑΠΟΕΛ».
-«Φέτος ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Έχω αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Πρώτη φορά για μένα. Ήθελα να φύγω με τους δυο τίτλους που έχω θέσει από την αρχή της σεζόν. Ήθελε να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς μας. Πιστεύω ότι στις 24 του Μάη θα πετύχουμε και τον άλλο στόχο και θα φύγω νταμπλούχος».
-«Η τελευταία φορά στον εξώστη θα μου μείνει χαραγμένη. Πήρα το τελευταίο πρωτάθλημα προς το παρόν με τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν συγκινητικό και ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση».
-«Τα γκολ προέρχονταν από συνολική παρουσία. Δεν θα ξεχάσουμε τα γκολ της Ευρώπης».
-«Το Δανέζικο πρωτάθλημα είναι ένα εξ ίσου δυνατό πρωτάθλημα. Πάω με μια γεμάτη χρονιά που θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Η Κοπεγχάγη διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Κάθε αρχή θα είναι δύσκολη και θα προσπαθώ να δίνω το 100% για να καθιερωθώ».
-«Εδώ και 4 χρόνια δούλευα πολύ σκληρά. Δικαιούται να κάνει κριτική ο κόσμος, αλλά με μέτρο. Δεχόμαστε πάντα την κριτική ως ένα σημείο. Προσπαθούσα στην αρνητική κριτική να κλείσω τα αυτιά που και να πετύχω αυτό που ήθελα. Αυτοί μου έδωσαν κίνητρο να πετύχω πάρα πολλά. Ελπίζω να πετύχω πάρα πολλά όταν έρθω πίσω».
-«Και από προπονητές και από παίκτες. Με στήριζαν απίστευτα. Κάποιοι προπονητές μου έδωσαν λιγότερες, κάποιοι περισσότερες ευκαιρίες. Ευχαριστώ περισσότερο τον Κετσπάγια».
-«Το μόνο που σκέφτομαι είναι τον τελικό κυπέλλου. Θέλω πάρα πολύ να πετύχουμε μια φανταστική χρονιά. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα κάνω βλέψεις για το μέλλον στην Κοπεγχάγη. Θα πάω εκεί με την σύντροφο μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».
-«Μετά τον τελικό υπάρχουν 2-3 μέρες για ξεκούραση, μετά Εθνική και στις 25 Ιουνίου θα μετακομίσω στην Κοπεγχάγη».
-«Έχουμε πετύχει κάτι πολύ δυνατό πέρσι στο Euro και χτίσαμε μια καλή ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει καλά κόντρα σε ομάδες όπως το Βέλγιο. Δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε φέτος, αλλά θα χτίσουμε καλά την ομάδα για την πρόκριση στο Euro. Η Εθνική πάντα είναι κλειδί για ένα ποδοσφαιριστή».
Το μήνυμα προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και εκτός ΑΠΟΕΛ. Αξιολογούν την πορεία μου θετικά και μου δίνουν τα συγχαρητήρια. Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα και σε αυτούς που στάθηκαν στην ομάδα και στα αρνητικά αποτελέσματα. Φεύγοντας κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους μας».
Αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα