Oμόνοια: Επίμονη προσπάθεια

Η Ομόνοια έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι μέσα στην επίμονη προσπάθεια , πολλά μπορούν να γίνουν. Ο κόσμος ποτέ δεν εγκατέλειψε την ομάδα , πάντα είναι στο πλευρό της και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Είναι δεδομένο ότι θα αγκαλιάσει την προσπάθεια στο οικονομικό και θα δώσει τη μάχη, μαζί με την διοίκηση για να περάσει το οικονομικό σκόπελο το σωματείο. Όσο η Ομόνοια συνεχίσει παθιασμένη εντός αγωνιστικού χώρου , οι Ομονοιάτες τόσο περισσότερο θα κάνουν τη δικιά τους υπέρβαση , αφου η παθολογική αγάπη για την Ομόνοια είναι δεδομένη και το απέδειξαν ουκ ολίγες φορές. Αν

στη θέση της Ομόνοιας ήταν άλλο σωματείο, τότε δύσκολα θα μπορούσε να επιβιώσει και δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με στόχο την οικονομική σωτηρία και όμως η Ομόνοια μπόρεσε να δώσει το κάτι περισσότερο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό λέγεται υπέρβαση. Το πιο σημαντικό είναι αυτή η υπέρβαση να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Η έξοδος στην ευρώπη είναι πέρα για περα αναγκαία. Διοτι αν δεν επιτευχθεί τότε τα δεδομένα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μια διέξοδος για διάκριση και βεβαίως η κατάκτηση της 3ης θέσης που είναι η πιο εφικτή. Η Ομόνοια έχει ισχυρά κίνητρα ενώπιον της που αν τα υλοποιήσει το σωματείο θα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα