Oμόνοια: Εμφανίσεις- οδηγός για τα επόμενα

Είχαμε αναφερθεί σε πρόσφατο άρθρο μας, ότι η Ομόνοια σε 11 μέρες θα έδινε ίσως καρέ αγώνων-χρονιάς. Με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα, την ΑΕΚ στο κύπελλο και ακολούθως απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Από τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η έξοδος στην Ευρώπη.

Η Ομόνοια Διένυσε ήδη το μισό από τον δύσβατο αυτό δρόμο με απόλυτη επιτυχία.. Οι δύο νίκες μέσα στη Λεμεσό και στο Τσίρειο την έκαναν αφεντικό για την 3η θέση και γενικά την

έβαλαν σε θέση οδηγού για τα εισιτήρια του Γιουρόπα Λιγκ. Το πλέον ενθαρρυντικό αντάμα με τις νίκες, είναι οι εμφανίσεις της Ομόνοιας. Κέρδισε γιατί δούλεψε σωστά, διαχειρίστηκε τα δεδομένα (αντιστρόφως ανάλογα με Απόλλωνα και Ανόρθωση), έπαιξε μπάλα υψηλού επιπέδου. Εμφανίσεις που ήταν οι καλύτερες της σε όλη τη χρονιά, στο πιο κατάλληλο σημείο, εκεί που καίει η μπάλα. Η αλλαγή ήταν εμφανέστατη. Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια για πανηγυρισμούς (τελείωσαν χθες). Ακολουθεί και εκεί επικεντρώνονται από σήμερα ο Μιλόγεβιτς και οι παίκτες του ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ. Όπου το 0-0 θεωρητικά και πρακτικά δίνει ίσες πιθανότητες πρόκρισης. Θα είναι ένας αγώνας που θα χρειαστεί υπομονή, εξυπνάδα, εξαιρετική άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση. Πράγματα που η Ομόνοια έδειξε πως μπορεί να κάνει κατ΄ επανάληψη και όχι σποραδικά. Από τη Τετάρτη το βράδυ θα μπει και το «αιώνιο» ντέρμπι στην ατζέντα, εκεί θα κλείσει και το σπουδαίο καρέ παιχνιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα