ΑΠΟΕΛ: O αρχηγός δεν ξόφλησε

Κάναμε αναφορά μετά την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ , με την Ανόρθωση ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. Αναφερθήκαμε στους Στίλιτς, Χαραλαμπίδη και Αλωνεύτη. Με την πρώτη ευκαιρία που πήραν όχι μόνο δικαίωσαν με την παρουσία τους , αλλά ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Ειδικά για τους τελευταίους δυο τονίσαμε ότι δεν έχουν κάτι να αποδείξουν αφού η αξία τους είναι αναγνωρισμένη. Αυτό αποδείχθηκε

στο χθεσινό αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Ειδική αναφορά όμως θα πρέπει να κάνουμε στον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπιδη. Δεν ξόφλησε ακόμη και βεβαίως δεν πρόκειται να ξεχάσει τα πολλά καντάρια μπάλας που ξέρει. Παραμένει ακόμη μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ σε όλους τους τομείς , εντός και εκτός γηπέδου. Έχει πολλά να προσφέρει για να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ σε ακόμη ένα τίτλο. Τέτοιους ποδοσφαιριστές , δεν πρέπει να τους αφήνεις στην ναφθαλίνη , ειδικά τώρα στα δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μπορεί να ανεβάσει τους συμποδοσφαιριστές τους , διότι δεν έπαψε ποτέ να είναι ηγέτης και ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Τα επόμενα παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα θα είναι πέρα για πέρα καθοριστικά και παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μπορούν να δώσουν ώθηση για την υλοποίηση των στόχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα