Oμόνοια: O προβληματισμός πρέπει να είναι έντονος

Ο προβληματισμός πρέπει να είναι έντονος στην Ομόνοια. Μπορεί να βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος και ο δρόμος είναι πολύ μακρύς όμως , τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ ανησυχητικά. Τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι το τριφύλλι είναι ''μαραμένο'', μεσοαμυντικά.

Ακόμη δεν ήρθαν τα δύσκολα. Οι Νταμπίζας και Κάρβερ που είναι οι υπεύθυνοι για την ομάδα, θα πρέπει να βρουν τον τρόπο για να αλλάξουν τα πράγματα , αν διορθώνονται. Είναι πολύ ανησυχητική η κατάσταση. Η Ομόνοια με ευκολία χάνει τον έλεγχο στην άμυνα και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύονται. Τι θα γίνει όταν θα αρχίσουν

τα ντέρμπι, που η πίεση θα είναι μεγαλύτερη;. Ήδη χάθηκαν δυο βαθμοί , απέναντι στην νεοφώτιστη Δερύνεια που ήταν εκτός προγράμματος. Είναι φανερό ότι υπάρχουν αδυναμίες. Πρέπει να γίνει άμεσα κίνηση με την απόκτηση σίγουρα ενός κεντρικού αμυντικού , που θα μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση. Διότι όπως παρουσιάζεται η Ομόνοια είναι ομάδα δυο ταχυτήτων. Αρκετά καλή μεσοεπιθετικά και αδύνατη αμυντικά. Με αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα. Διότι όταν δέχεται εύκολα γκολ, τότε με μαθηματική ακρίβεια , θα απολέσει και άλλους βαθμούς στην συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα