Olympic Lagoon Resort σας χαρίσει μια ξεχωριστή εμπειρία

Βασισμένο στη θεωρία ότι η ζωή πρέπει να αποτελείται από στιγμές απόλαυσης, το πολυτελές ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort στην Πάφο, θα σας χαρίσει μια ξεχωριστή

εμπειρία χαλάρωσης, αναψυχής και αναζωογόνησης.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ “ALL-INCLUSIVE” ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

Αυτό που κάνει ξεχωριστά τα Olympic Lagoon Resorts είναι η προσφορά

πολλαπλών υπηρεσιών και υποδομών που περιλαμβάνονται στο πακέτο του “Premium All-Inclusive” concept

• Επιλογή από 6 θεματικά εστιατόρια (από τα οποία τους χειμερινούς μήνες λειτουργούν τα 4) με επιλογές που ποικίλουν, προκαλούν και εντυπωσιάζουν

• 5 μπαρ και καφετέριες για κάθε γούστο και ηλικία, με μεγάλη ποικιλία ποτών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επώνυμα ποτά από το εξωτερικό και cocktails με την υπογραφή των έμπειρων μπάρμαν μας.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ

Το ξενοδοχείο προσφέρει επί καθημερινής βάσης ένα επαγγελματικό και άκρως διαφοροποιημένο πρόγραμμα ημερήσιων και βραδινών δραστηριοτήτων με φαντασμαγορικά shows στην ειδική αίθουσα ψυχαγωγίας The Xperience Arena. Ειδικά προγράμματα ψυχαγωγίας προσφέρονται για παιδιά και έφηβους υπό την επιτήρηση επαγγελματιών.

Στο Little Monster’s Κids Club τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με την τέχνη και τη χειροτεχνία, και όχι μόνο.

Το Teenz Club είναι η καλύτερη επιλογή για παιδιά άνω των 10 ετών που θέλουν να ασχοληθούν με ηλεκτρονικά παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας σε ένα hi-tech περιβάλλον.

Το Olympic Soccer Academy δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εξασκήσουν τις ικανότητες τους και να ξεχυθούν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ειδικη τιμη για την περιοδο 22/02-28/03 για κατοικους Κυπρου από 169 το δωματιο με το 1ο παιδι κατω των 12 ετων δωρεανδωρεάν.12 ετών δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα