Αντιμετωπίστε τον πόνο εύκολα και γρήγορα

Το Ice Power Cold Gel σε μορφή Roll είναι το κλειδί σας για την πιο εύκολη και γρήγορη θεραπεία από πόνους στον αυχένα και την περιοχή των ώμων.

Είναι γνωστό ότι η μέθοδος της κρυοθεραπείας υιοθετείται από πολύ παλιά, ενώ στις μέρες μας εξακολουθεί να είναι σύμμαχός μας στην προσπάθεια για επούλωση του πόνου. Το αυχενικό σύνδρομο και ο πόνος στους ώμους συχνά οφείλονται σε κακή εργονομία και κακή στάση του σώματος. Δεν

είναι λίγοι αυτοί που παραπονιούνται σχεδόν καθημερινά για ξαφνικούς και συνεχείς πόνους στον αυχένα, μη γνωρίζοντας ότι η λανθασμένη στάση του σώματός τους είναι η αιτία για την αποδυνάμωση της κυκλοφορίας του αίματος στους μυς, η οποία τους προκαλεί πίεση.

Για τη βελτίωση της κατάστασης, πρώτιστη ανάγκη είναι να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή. Μια φλεγμονή μικρού μεγέθους είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί με τοπική κρυοθεραπεία με Ice Power Roll. Το Ice Power Roll είναι τόσο βολικό στη χρήση, καθώς δεν αγγίζετε καθόλου το τζελ με τα χέρια, ενώ επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αυτόνομη θεραπεία του αυχενικού συνδρόμου και του πόνου στην περιοχή των ώμων.

Επιπλέον, το Ice Power Roll απορροφάται γρήγορα, κάτι που σας επιτρέπει να το έχετε μαζί σας όλες τις ώρες, ιδιαίτερα εκείνες τις δύσκολες στιγμές στο γραφείο, που το μόνο που χρειάζεστε είναι η άμεση ανακούφισή σας από τους πόνους στον αυχένα.

Το Ice Power Roll εισάγεται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €11.60 (75 ml).

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα