Ώρα για λάσπη! (φωτος)

Ώρα για... λάσπη! Η Κύπρος είναι η πρώτη στάση της περιοδείας στο καλεντάρι του Legion Run 2016. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου, όπως και πέρσι, στο Λατομείο Λατούρος στο Δάλι. Όπως πάντα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τα σωματικά και ψυχικά τους όρια και να μοιραστούν επικές και μοναδικές στιγμές με τους φίλους, την οικογένεια, ακόμα και τους συναδέλφους τους!

Στο Legion

Run μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών και ανήλικοι άνω των 16 ετών υπό προϋποθέσεις (βλ. πιο κάτω). Γυναίκες ή άντρες, γυμνασμένοι ή όχι, μπορούν όλοι να είναι... Legion και όλοι θα περάσουν τη γραμμή του τερματισμού! Ο μεγαλύτερος άνθρωπος ηλικιακά μέχρι σήμερα που έλαβε μέρος στο Legion Run ήταν 87 ετών!

Παγκόσμιο γεγονός
Η ομαδική αυτή πρόκληση επεκτείνεται σε νέες αγορές, φτάνοντας όχι μόνο στη Δυτική Ευρώπη, αλλά και στην Ασία και τη Μέση Ανατολή. Οι νέες τοποθεσίες του Legion Run περιλαμβάνουν το Παρίσι, SMAD Cap Decouverte, Βρετάνη, Λιόν, Τελ Αβίβ και Χονγκ Κονγκ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Legion Run σε νέες αγορές. Χιλιάδες νέοι άνθρωποι θα ενταχθούν και φέτος στο Legion Run για να παίξουν στη λάσπη και να κερδίσουν την εμπειρία μιας από τις πέντε κορυφαίες ημέρες στη ζωή τους, μαζί με τους φίλους ή συναδέλφους τους. Η νέα σεζόν προσφέρει μια διαδρομή μέχρι πέντε χιλιόμετρα, με λιγότερο τρέξιμο, πιο συναρπαστικά εμπόδια και πολλή μουσική», δηλώνει η Miglena Slavova, διευθύντρια μarketing του Legion Run.

20 εμπόδια από λάσπη
Η τρίτη έκδοση του Legion Run Κύπρος ανεβάζει τον πήχη με μια πιο έντονη διαδρομή, η οποία περιλαμβάνει λιγότερο τρέξιμο και πάνω από 20 εμπόδια από λάσπη, φωτιά, πάγο και συρματοπλέγματα. Σημειώνεται πως το 90% των εμποδίων έχουν αλλάξει. Οι λάτρεις των λασπωμένων διαδρομών στην Κύπρο θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν μερικά από τα νέα εξαιρετικά εντυπωσιακά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των πιο κάτω και όχι μόνο:
• NOX ARCA: Πολυεπίπεδα σκοτεινά, πολύ ζεστά και στενά τούνελ με μία μόνο διέξοδο.
• FENESTRA: Τοίχοι με παράθυρα μέσα από τα οποία πρέπει να περάσει κάποιος.
• OCULUS: Σχοινί πέντε μέτρων, στην κορυφή του οποίου υπάρχει μια κάθετη σκάλα και μετά γλίστρημα κάτω, κρατώντας σε ένα πόλο πυροσβέστη πέντε μέτρων, που καταλήγει σε ένα λάκκο γεμάτο με λάσπη και κρύο νερό.
• OPTIMUS: Μια επική «4 σε 1» πρόκληση, που συνεπάγεται υψηλούς τοίχους, σωλήνες σε αλυσίδες και κινούμενες σκάλες.

Τα περισσότερα από τα υφιστάμενα εμπόδια έχουν αναβαθμιστεί πολύ. Για να διατηρήσουν οι συμμετέχοντες τον ρυθμό τους μέχρι το τέρμα, φέτος θα υπάρχουν περισσότεροι μουσικοί σταθμοί κατά μήκος της διαδρομής, ο καθένας με το δικό του ύφος και ατμόσφαιρα.

Ιδανικό για εταιρείες
Το Legion Run είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να ενισχύει την ομαδικότητα και συναδελφικότητα. Έτσι οι κυπριακές εταιρείες έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο για να χτίσουν και βελτιώσουν το πνεύμα της ομαδικότητας ανάμεσά τους και να επωφεληθούν από προσαρμοσμένα εταιρικά πακέτα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους ή την οικογένειά τους για να τους στηρίξουν, να τους ακολουθήσουν κατά μήκος της διαδρομής και να τους βγάλουν χιλιάδες αστείες... λασπωμένες φωτογραφίες από τη μονοήμερη περιπέτεια!

Εισιτήρια συμμετοχής
Δεν είναι απαραίτητο να έχει κανείς ομάδα για να συμμετάσχει. Αν επιθυμείς να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορείς να αγοράσεις ατομικό εισιτήριο και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βαρεθείς λεπτό! Θα τρέξεις με χιλιάδες άλλα άτομα και θα κάνεις πολλούς νέους φίλους. Εισιτήρια συμμετοχής προπωλούνται στην ιστοσελίδα του Legion Run Κύπρος. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει συμμετοχή, μία δωρεάν μπύρα και φανελάκι «I Am Legion», καθώς επίσης ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής των εμποδίων.

Σημειώνεται πως, όπως και σε κάθε Legion Run, ανήλικοι άνω των 16 χρονών μπορούν να συμμετέχουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φέρουν μαζί τους κατά την ημέρα της εκδήλωσης, το έντυπο ρήτρας αποκλεισμού ευθύνης υπογραμμένο από τους γονείς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Legion Run Κύπρος (www.legionrun.com/locations/2-cyprus-nicosia) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα