O καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα - Θερμοκρασίες

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις, ενώ θα υπάρχουν και περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με συννεφιά, στην ανώτερη ή

και στη μέση ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο το βράδυ θα εμφανίζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αναμένεται να πέσουν τοπικά βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή άνοδο, αλλά στα δυτικά παράλια και τα ορεινά άνοδο.

Τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να υπάρχει σκόνη τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται σταδιακά να υποχωρήσει.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά σταδιακά μικρή πτώση, αλλά στα δυτικά παράλια και τα ορεινά πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα