O ΕΚΛΕΚΤΟΣ

Ο ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
Αυτό που ακουγόταν τις τελευταίες ημέρες έντονα επιβεβαιώθηκε χθες. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου είναι από χθες ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών. Αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ στη χθεσινή της συνεδρία, με τη συμφωνία να προνοεί συμβόλαιο συνεργασίας για δυο χρόνια, δηλαδή για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, η οποία ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Έτσι,

μετά την ΑΕΛ στην οποία εργαζόταν πρόσφατα, τον Απόλλωνα με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο και δυο προκρίσεις σε ομίλους του Europa Leuage, αλλά και τη θητεία του στον Απόλλωνα Ladies, ο 51χρονος Χριστάκης Χριστοφόρου αναλαμβάνει την εθνική ομάδα στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό στις υποχρεώσεις που έπονται. «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η σημερινή απόφαση της ΚΟΠ να μου αναθέσει την ευθύνη της εθνικής μας ομάδας.

Θα εργαστούμε σκληρά, με στόχο πάντοτε το καλύτερο δυνατό στις δύσκολες υποχρεώσεις που μας περιμένουν», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Εθνικής Ανδρών ο Χριστάκης Χριστοφόρου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Πριν από τη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής, υπήρχε η πληροφορία ότι θα γινόταν συζήτηση για το ποιος θα αναλάμβανε την Εθνική Ελπίδων, καθώς η συμφωνία συνεργασίας με τον Κώστα Μαλέκκο έληξε τέλος Νοεμβρίου.

Αυτό δεν έγινε χθες, με την ΚΟΠ να τονίζει ότι η απόφαση θα ληφθεί εντός Δεκεμβρίου. Επίσης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίας συζητήθηκε και αποφασίστηκε η πρόσληψη σε σύντομο χρονικό διάστημα, Τεχνικού Διευθυντή για τις εθνικές μας ομάδες που θα λειτουργεί υπό την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ.

Η απόφαση αυτή σημαίνει ταυτόχρονα ότι ο Μιχάλης Χ'' Πιερής πλέον δεν θα κατέχει την θέση του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων.

Keywords
Αναζητήσεις
allinurl: o eklektos
Τυχαία Θέματα