Nεα Σαλαμίνα: Ευκαιρία για αναρρίχηση

Οι δυο κολλητές νίκες σε βάρος του Ερμή και της Αναγέννησης Δερύνειας επέτρεψαν στη Νέα Σαλαμίνα να σκαρφαλώσει στην 8η θέση, να μειώσει τη διαφορά από την εξάδα στους τέσσερεις βαθμούς και παράλληλα να κοιτάξει τη συνέχεια με αισιοδοξία.


Ο στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι και φέτος η είσοδος στην 6άδα και παρά το γεγονός ότι στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές φαινόταν πολύ δύσκολος, πλέον είναι εφικτός.
Επίσης, αν λάβουμε υπ' όψιν το πρόγραμμα της ομάδας τις επόμενες τρεις αγωνιστικές, μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου

γύρου και το συγκρίνουμε με τους άμεσους διεκδικητές της εξάδας, Ανόρθωση και Ερμή, τότε οι πιθανότητες να καλυφθεί η διαφορά είναι μεγάλη.
Η Νέα Σαλαμίνα τις επόμενες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει Δόξα εκτός, Εθνικό εντός και Καρμιώτισσα εκτός. Η Ανόρθωση, της οποίας ακολουθούν το πρόγραμμα οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με Εθνικό, Καρμιώτισσα και θα ολοκληρώσουν με ντέρμπι στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα. Ενώ ο Ερμής, θα παίξει με ΑΕΖ, ΑΕΚ και ΑΕΛ.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το πιο εύκολο πρόγραμμα (θεωρητικά πάντα) το έχει η Σαλαμίνα, αφού θα αντιμετωπίσει υποδεέστερους αντιπάλους τουλάχιστον στα χαρτιά και που βρίσκονται από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω.
Το ζητούμενο για τους «ερυθρολεύκους» είναι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που έχουν ενώπιόν τους και τη δυναμική από τις δυο κολλητές νίκες, προκειμένου να πάρουν το απόλυτο των βαθμών και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα