Mετρούν αντίστροφα ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες!

Άρχισαν να μετρούν αντίστροφα ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Τσίρειο στάδιο. Ακόμη ένα Λεμεσιανό ντέρμπι παίρνει σειρά και όπως πάντα η αγωνία και ανυπομονησία είναι τεράστια.

''Γαλαζοκίτρινοι'' και '' κυανόλευκοι'' περιμενουν απο τις ομάδες τους ότι μετά το τέλος του αγώνα θα πανηγυρίσουν, έξαλλα μια μεγάλη νίκη. Ειδικά στον αποψινό αγώνα Κυπέλλου , που αν υπάρξει νικητής, θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Σε μια

χρονια που η κατάκτηση του Κυπέλλου ίσως να αποδειχθεί και η πιο προσιτή διέξοδος για διάκριση, ειδικά για την ΑΕΛ που στη φετινή σεζόν είναι εντελώς εκτός στόχων. Το σημερινό απογευματινό ντέρμπι θα έχει και την δικιά του ιδιατερότητα για τους φίλους της ΑΕΛ , αφού θα κάνει ντεπούτο ο Πάμπος Χριστοδούλου μετά την μεγάλη του επιστροφή. Απο την άλλη ο Πέδρο Εμανουέλ και οι συνεργάτες του θέλουν να βγούν αυτοί νικητές και να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου του Απόλλωνα και βεβαίως για να επανέλθει ξανά ο μεγάλος ενθουσιασμός.

Πάντα στα ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ παίζει σημαντικό ρόλο το γόητρο και βεβαίως όλοι απόψε θέλουν να πάρουν και τον τίτλο του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ήδη η Λεμεσός μπήκε στους ρυθμούς και είναι δεδομενο ότι πριν και μετά τον αγώνα, ειδικά αν υπάρξει νικητής ότι η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική.

Η προπώληση των εισιτηρίων και για τις δυο ομάδες πηγαίνει αρκετά καλά. Αναμένεται ότι το Τσίρειο θα είναι σχεδόν κατάμεστο.

Απόλλων-ΑΕΛ λοιπόν ώρα μηδέν...

Keywords
Τυχαία Θέματα