Emirates προσκαλεί υποψήφιους για να γίνουν μέλος της ομάδας

Η Emirates Airline, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, διοργανώνει ένα Open Day για Πλήρωμα Καμπίνας στην Ελλάδα στις 26 Φεβρουαρίου 2016. Το Open Day ξεκινά στις 9:00 πμ στο Electra Palace Hotel Athens, 18 Ναυάρχου, Οδός Νικοδήμου, Πλάκα, Αθήνα.

Η

Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι ανοιχτόμυαλοι, εξυπηρετικοί, φιλικοί και προσανατολισμένοι στην παροχή υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών κατά τη στιγμή της πιθανής πρόσληψης και καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους (CV) στα αγγλικά, και μια φωτογραφία στο emirates.com/careers. Άριστη γνώση στα αγγλικά (γραπτά και προφορικά) και τουλάχιστον ένα απολυτήριο λυκείου είναι απαραίτητα. Οι υποψήφιοι πρέπει να μπορούν να φτάνουν τα 212 εκατοστά, ενώ στέκονται στις μύτες των ποδιών τους.

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 150 πόλεις σε όλο τον κόσμο με ένα νεαρό, τεχνολογικά προηγμένο στόλο από 247 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες στη βιομηχανία ανέσεις. Επιπλέον, η Emirates έχει 257 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου υπό παραγγελία, αξίας άνω των ΗΠΑ $ 122 δισεκατομμυρίων, και είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της Airbus A380, με 72 στο στόλο της και 68 σε παραγγελία. Η Emirates αναζητά νέο πλήρωμα καμπίνας αυτή τη χρονιά λόγω αυτής της ταχείας, δυναμικής επέκτασης της.

Στην Κύπρο, η αεροπορική εταιρεία Emirates έχει αναπτύξει με επιτυχία ένα τομέα αγοράς για όσους ταξιδεύουν προς τα ανατολικά και την Αυστραλασία. Πριν από είκοσι δύο χρόνια, η εταιρεία ξεκίνησε την πρώτη υπηρεσία της από το Ντουμπάι προς την Κύπρο και αύξησε τη συχνότητα της σε μια καθημερινή πτήση.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου. Από 1η Μαρτίου η Emirates θα έχει πτήσεις μετ 'επιστροφής - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – που θα συνεχίζουν για την Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πρωινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι, και η απογευματινή πτήση έρχεται από τη Μάλτα στην επιστροφή για το Ντουμπάι.

Όσοι θα δηλώσουν συμμετοχή ενθαρρύνονται να εγγραφούν διαδικτυακά εκ των προτέρων για το Open Day και μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας με την Emirates στην ιστοσελίδα www.emirates.com/careers.

Keywords
Τυχαία Θέματα