Medela Cyprus κάνει δώρο το πολυβραβευμένο θήλαστρο Swing

Ένα υπέροχο πακέτο με 3 δώρα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένας τυχερός που θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Marathon Trading, επίσημη αντιπρόσωπος των Medela και Jackson Reece στην Κύπρο. Ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα πακέτο που περιλαμβάνει το πολυβραβευμένο θήλαστρο SwingTM, ένα πακέτο με 30 επιθέματα θηλασμού και ένα πακέτο από τα πολυβραβευμένα άοσμα μωρομάντιλα Jackson Reece,

συνολικής αξίας €205!

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται από τις 6 Ιουλίου μέσα από τη σελίδα της Medela Cyprus στο Facebook, www.facebook.com/MedelaCyprus, και θα ολοκληρωθεί στις 24 του ίδιου μήνα.

Αν γίνατε πρόσφατα μανούλες ή ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε το νέο μέλος στην οικογένειά σας, τότε σίγουρα το πολυβραβευμένο θήλαστρο SwingTM θα γίνει το δεξί σας χέρι. Η SwingTM είναι ένα εύκολο στη χρήση ηλεκτρικό θήλαστρο για τις μανούλες, βολικό και πάνω από όλα αποτελεσματικό, αφού χρησιμοποιώντας το αντλείτε αποδεδειγμένα περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο, χάρη στην Τεχνολογία 2-Φάσεων. Είναι ιδανικό για τις δραστήριες μαμάδες που ψάχνουν για ένα θήλαστρο με το οποίο θα αντλούν το γάλα τους χωρίς να ξοδεύουν πολύ χρόνο, ειδικά αν έχουν επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και παράλληλα δεν έχουν σταματήσει να θηλάζουν.

Από την άλλη, τα ειδικά σχεδιασμένα επιθέματα θηλασμού (Nursing Pads) της Medela παρέχουν στη μητέρα άνεση και αίσθηση στεγνότητας. Είναι ειδικά σχεδιασμένα από υπερ-απορροφητικό υλικό το οποίο προλαμβάνει τη διαρροή γάλακτος και παρέχει μεγάλη απορροφητικότητα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Διατίθενται σε ατομική συσκευασία, για πρόσθετη υγιεινή και άνεση, ιδανικά για να τα παίρνει η μητέρα μαζί της κατά την έξοδό της.

Από αυτό το υπέροχο πακέτο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα μωρομάντιλα Jackson Reece. Τα άοσμα μωρομάντιλα Kinder By Nature της Jackson Reece απέσπασαν πρόσφατα Χρυσό Βραβείο καλύτερων μωρομάντιλων στον ετήσιο θεσμό βράβευσης των καλύτερων εταιριών για εγκύους, βρέφη και παιδιά του αξιόπιστου βρετανικού περιοδικού Mother &Baby, ενός θεσμού που από το 2009 μέχρι σήμερα, βράβευσε τα Kinder By Nature της Jackson Reece με τον τίτλο των καλύτερων μωρομάντιλων!

Επισκεφθείτε τώρα τη σελίδα της Medela Cyprus στο facebook (https://www.facebook.com/MedelaCyprus) και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, και ίσως είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει αυτό το υπέροχο πακέτο!

Τα προϊόντα Medela και Jackson Reece εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα