Malaysia Airlines: Εντοπίστηκε νέο κομμάτι στην Τανζανία

Mεγάλο κομμάτι από τα συντρίμμια του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών MH370 εντοπίστηκε στο νησί Πέμπα, ανοικτά των ακτών της Τανζανίας.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, οι ερευνητές που εντόπισαν το κομμάτι του αεροσκάφους ευελπιστούν ότι μετά την έρευνα που θα διεξάγουν στο κομμάτι που εντοπίστηκε θα τους οδηγήσει στα ίχνη του αεροσκάφους που έχει χαθεί από το 2014.

Σημειώνεται ότι, η πτήση των Μαλαισιανών αερογραμμών MH370, η οποία μετέφερε 239 επιβάτες και πλήρωμα, εξαφανίστηκε μια ώρα μετά την απογείωσή της από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό

το Πεκίνο, στις 8 Μαρτίου 2014. Η γιγάντια επιχείρηση αναζήτησης που οργανώθηκε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, απέτυχε να εντοπίσει τα συντρίμμια.

Τον Ιανουάριο του 2015, η εξαφάνιση του αεροσκάφους της πτήσης MH370 κηρύχθηκε επίσημα από τις Αρχές της Μαλαισίας ως δυστύχημα. Οι 239 επιβαίνοντες κηρύχθηκαν νεκροί, ανοίγοντας τον δρόμο για την αποζημίωση των οικογενειών.

Σχεδόν δυο χρόνια έχουν περάσει από τότε και πολλοί από τους συγγενείς των Κινέζων επιβατών της πτήσης MH370 εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι τα μέλη της οικογένειάς τους είναι νεκρά. Χρησιμοποιούν, ωστόσο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσουν με άλλους συγγενείς, για να μιλήσουν σχετικά με το συμβάν, να μοιραστούν ειδήσεις σχετικά με την πτήση MH370 και να προσευχηθούν για την ασφαλή επιστροφή των αγαπημένων τους προσώπων.

Πηγή: Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα